hirdetes

Amerikai M.B.A. Program a Szent István Egyetemen

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a Szent István Egyetem és az amerikai Webster University által kidolgozott angol nyelű, két éves vezetőképző program első évfolyamának tanévét.

2 DIPLOMA - 2 ÉV ALATT

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a Szent István Egyetem és az amerikai Webster University által kidolgozott angol nyelű, két éves vezetőképző program első évfolyamának tanévét.
A program, melyet Magyarországon WeSt M.B.A néven hirdettek meg, két különálló egy amerikai és egy magyar akkreditált M.B.A diplomát bocsát ki.

Az új típusú menedzserképző program annak a hosszú távú megállapodásnak a része, melyet a két egyetem vezetője 2004. októberében írt alá. Ennek a keretében a programot fele részben amerikai, fele részben magyar oktatók tanítják, az amerikai tematika alapján. Ezzel az oktatási formával biztosítják a program részvevőinek, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi elméleti és gyakorlati ismeretekkel megismerkedhessenek. Egy-egy évfolyam maximum 20 fővel indul, ami hozzásegíti a hallgatókat az ismeretek minél gyorsabb és hatékonyabb elsajátítására. A kiscsoportos oktatási forma új szemléletben, interaktív formában hatékonyan fejleszti a résztvevők vezetői képességeit, készségeit, segíti a kreatív gondolkodást, a résztvevők személyes erőforrásainak fejlesztését és az üzleti vezetés mesterfogásainak elsajátítását. A program minden második héten, péntek délután és szombat délelőtt zajlik a Szent István Egyetem gödöllői központjában.

hirdetes

A Webster University igen nagy tapasztalattalrendelkezik a nemzetközi kooperációkban, hiszen különböző oktatási programjait immár 3 kontinens több mint 90 helyszínén oktatják nagy sikerrel. Az amerikai egyetemnek több évtizedes múltra visszatekintő iskolái vannak Londonban, Leidenben (Hollandia), Genfben és Bécsben is. Kínában az M.B.A. programok közül elsőként az Webster M.B.A. képzést akkreditálták. A Szent István Egyetem a WeSt M.B.A. programot illetően az ebben az évben 25. jubileumát ünneplő bécsi iskolával áll operatív kapcsolatban.

hirdetes

A képzést G.H. Walker, az USA magyarországi nagykövetének jelenlétében a Szent István Egyetem rektora, Dr. Molnár József, és a Webster University bécsi iskolájának igazgatója, Dr. Arthur Hirsh nyitotta meg.


Forrás: Agrárágazat

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Tovább a Lexikonhoz

bodorka

a szikes gyepekben tenyésző herefélék közös neve. Enyhe télutón tömegesen jelennek meg... Tovább

gravitáció (általános tömegvonzás)

az anyag legegyetemesebb kölcsönhatása: két pontszerű test egymásra tömegüknek szorzatával... Tovább

Tovább a lexikonra