notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elképesztő állatkínzás

Hirdetés

Az autójához kötve hazáig húzta kutyáját – Nem bánja tettét…

Szélesi Ferenc - Főkertész

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A kocsija mögött húzva ölte meg kutyáját

Egy autós állította meg az állatkínzást

Egy állatvédelemben teljesen laikus ember vette észre a lényt, amint vonszolja szerencsétlen kutyát a kocsi után. Azonnal megállította, kérdőre vonta, és videót is készített (ezt itt tekinthetitek meg, de 18+-os felvétel!). A kutya ekkor már nem lépett, csak feküdt az úton, a lába véres volt, kapdosta a levegőt, az utolsókat rúgta sajnos. A lény és az autós szóváltásba keveredett, még az állatkínzónak állt feljebb a dolog. Az állatvédőkhöz is eljutott a hír, akik megtették a szükséges lépéseket, a helyszínre már rendőrökkel érkeztek meg.

 

Tettét nem bánja

Az egyenruhások helyszínre érkezésekor a kutya már nem élt, de felmerült a gyanúja annak is, hogy még lélegzett, amikor a lény eltemette. A rendőrök előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A videóban azt mondja a lény, hogy „egyáltalán nem sajnálom, mert nincs szüksége arra, hogy elmenjen”. 

Hirdetés

 

Nem gondolta, hogy baja lesz a kutyának

A balotaszállási szerzet azt sem értette, miért csinálnak olyan nagy drámát ebből a dologból az állatmentő aktivisták. A kutyának járt a büntetés, amit meg is kapott, ő nem gondolta, hogy komolyabb baja fog esni. Főleg azért nem, mert már korábban is csinált ilyet, csak éppen egy lóval. Sajnos ebből látszik az is, hogy a lény több állatnak is a gazdája, bízunk abban, hogy elkoboznak tőle minden egyes jószágot, és megkapja a méltó büntetését még azelőtt, hogy nagyobb károkat okoz.

 

Milyen büntetésre számíthat a lény

A BTK 244.§ 1. bekezdése alapján az, aki gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben indokolatlanul olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza, vagy ha az állatnak különös szenvedést okoz, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Bízunk az igazságszolgáltatásban, reméljük, hogy legalább három évig nem kell tartania senkinek ettől a lénytől…

Hirdetés

 

Petíció a maximálisan kiszabható büntetés miatt

Létrejött egy petíció, amennyiben titeket is felháborít az eset, és amennyiben ti is egyetértetek a követelésekben foglaltakkal, úgy támogassátok a petíciót elektronikus aláírással, melyet eljuttatnak majd a vizsgálatban résztvevő illetékes szerveknek. A petíciót ide kattintva érhetitek el! 

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
568 360
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
568 360
Közösség

cianózis (cyanosis)

a —>vér hiányos oxigéntelítettsége (vérkeringési zavar, hiányos oxigénfelvétel)... Tovább

Gyomirtó Huszár Pack

Gyomirtó permetezőszer őszi búza gyomirtására.Hatóanyag: Huszár: 5 % jodoszulfuron, 15 %... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 5.0

Állatok