notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Elképesztő állatkínzás

Hirdetés

Az autójához kötve hazáig húzta kutyáját – Nem bánja tettét…

Sz.F.
Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Videó is készült arról a lényről, aki autója lökhárítójához kötötte saját kutyáját, majd több kilométeren át húzta maga után – Tettét egyáltalán nem bánja, sőt, még ő van felháborodva…

A kocsija mögött húzva ölte meg kutyáját

Milyen büntetésben részesítenéd ezt a lényt?

A bevezetőben lényről beszéltem, ez nem véletlen, ugyanis azt a valakit, aki képes ilyet tenni, nem tudom sem embernek, sem állatnak nevezni, és mivel úgy kell fogalmaznom, hogy még elviselje a nyomdafesték, így maradok a lénynél inkább. Forrnak bennem az indulatok, megpróbálok többnyire pártatlan maradni, nem kifejezni az érzelmeimet, de ez most nem megy. Sajnálom, hogy ilyen lények léteznek egyáltalán, sajnálom, hogy ez megtörténhet.

 

És igazából el sem tudom képzelni, hogy ez a lény mit tehet a mindennapokban, gondolok itt természetesen a többi állatra, de sajnos embertársaimra is, mivel az, aki így viselkedik egy jószággal, sajnos szinte biztosan így viselkedik más élőlénnyel is. Na, de nézzük, mi történt…

Hirdetés

 

A kutya szökése okozta a vesztét

Vihar volt, nagy vihar, nekünk hat kutyánk van, közülük hárman nagyon félnek a dörgéstől/villámlástól. Ha meghallanak egy dörrenést messze, már akkor is az asztal alá bújnak. Akinek vagy kutyája, az tudja kezelni az ilyen időszakokban a kedvencét, ennek a lénynek viszont fogalma sincs arról, mit is kéne tenni ilyenkor. A kutya a nagy vihar idején elszökött otthonról, ezt még jól is tette, hiszen nagyon rossz helye volt ott neki. Viszont a gazdájának nevezett 68 éves balotaszállási lény megkereste őt, és sajnos meg is találta. 

Hirdetés

 

Büntetésként a kocsijához kötötte a kutyáját

A nyomozás során fény derült arra, hogy a lény egy bálamadzag segítségével a kocsi hátsó lökhárítójához kötötte a megtalált jószágot, majd így indult el a járművel az 5413-mas számú úton. Több kilométert mentek, a kutya először még szaladt a kocsi után, de nem sokáig bírta az iramot, így elesett. A lény még ekkor sem állt meg, nem is lassított, hazáig húzta a vérző lábú kutyát az úttesten. Ezzel viszont még koránt sincs vége sajnos, a következő oldalon további részletek várnak….

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
267 339
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
6 393 059
Közösség

fermentálás (erjesztés)

különböző mikroorganizmus-tenyészetek létrehozása. Célja, hogy a tenyészet szervezetei... Tovább

keresetszabályozó adó

a vállalati személyi jövedelem kifizetésének szabályozását szolgálja. Az 1988-ban életbe... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 115

Átlagos értékelés: 5.0

Állatok