Elképesztő állatkínzás

hirdetes

Az autójához kötve hazáig húzta kutyáját – Nem bánja tettét…

Szélesi Ferenc - Főkertész
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Videó is készült arról a lényről, aki autója lökhárítójához kötötte saját kutyáját, majd több kilométeren át húzta maga után – Tettét egyáltalán nem bánja, sőt, még ő van felháborodva…

A kocsija mögött húzva ölte meg kutyáját

Milyen büntetésben részesítenéd ezt a lényt?

A bevezetőben lényről beszéltem, ez nem véletlen, ugyanis azt a valakit, aki képes ilyet tenni, nem tudom sem embernek, sem állatnak nevezni, és mivel úgy kell fogalmaznom, hogy még elviselje a nyomdafesték, így maradok a lénynél inkább. Forrnak bennem az indulatok, megpróbálok többnyire pártatlan maradni, nem kifejezni az érzelmeimet, de ez most nem megy. Sajnálom, hogy ilyen lények léteznek egyáltalán, sajnálom, hogy ez megtörténhet.

És igazából el sem tudom képzelni, hogy ez a lény mit tehet a mindennapokban, gondolok itt természetesen a többi állatra, de sajnos embertársaimra is, mivel az, aki így viselkedik egy jószággal, sajnos szinte biztosan így viselkedik más élőlénnyel is. Na, de nézzük, mi történt…

hirdetes

A kutya szökése okozta a vesztét

Vihar volt, nagy vihar, nekünk hat kutyánk van, közülük hárman nagyon félnek a dörgéstől/villámlástól. Ha meghallanak egy dörrenést messze, már akkor is az asztal alá bújnak. Akinek vagy kutyája, az tudja kezelni az ilyen időszakokban a kedvencét, ennek a lénynek viszont fogalma sincs arról, mit is kéne tenni ilyenkor. A kutya a nagy vihar idején elszökött otthonról, ezt még jól is tette, hiszen nagyon rossz helye volt ott neki. Viszont a gazdájának nevezett 68 éves balotaszállási lény megkereste őt, és sajnos meg is találta. 

hirdetes

Büntetésként a kocsijához kötötte a kutyáját

A nyomozás során fény derült arra, hogy a lény egy bálamadzag segítségével a kocsi hátsó lökhárítójához kötötte a megtalált jószágot, majd így indult el a járművel az 5413-mas számú úton. Több kilométert mentek, a kutya először még szaladt a kocsi után, de nem sokáig bírta az iramot, így elesett. A lény még ekkor sem állt meg, nem is lassított, hazáig húzta a vérző lábú kutyát az úttesten. Ezzel viszont még koránt sincs vége sajnos, a következő oldalon további részletek várnak….

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Csongrád Megyei Földhivatal

Földhivatal Megyei Földhivatal Cím: Szeged Horváth Mihály u. 1/B 6720 Magyarország Tovább

étvágy

az éhséggel kapcsolatos, de attól mégis eltérő fogalom; az állatot evésre ösztönzi és... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok