Cipker műtrágyák

A termelés legyen nyereséges!

Andó László ügyvezető igazgató - tulajdonos
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

A Cipker 96 Kft az ország egyik legjelentősebb orosz, ukrán, román, belorusz műtrágya importőre és belföldi forgalmazója.
Cipker műtrágyák

A Cipker 96 Kft az ország egyik legjelentősebb orosz, ukrán, román, belorusz
műtrágya importőre és belföldi forgalmazója.

Cégünk 1996. óta van jelen a hazai export-import vállalkozások területén, s a közel 10 éves piacépítő munkánkkal jelentősen kiszélesítettük értékesítési tevékenységünket, korábbi importőr tevékenységünket bel- és nagykereskedelmi tevékenységgel bővítettük. Országos üzletkötő-értékesítő hálózatot hoztunk létre, s így közel 12.000 mezőgazdasági céggel, szövetkezettel és termelővel - azaz közvetlen műtrágya véghasználóval - vagyunk napi üzleti kapcsolatban, mely lehetővé teszi a beszerzés tervszerűségét és jelentősen növeli az értékesítés biztonságát és várható volumenét.

Tervszerű, folyamatos piaci munkával felmérjük a műtrágya igényeket, és ez alapján tervezzük a műtrágya beszerzést, amelyet a külföldi gyártóktól elsősorban az elő és utószezonban végezzük, így a tavaszi kiszórású nitrogén műtrágyákat (ammóniumnitrát, karbamid) már előző évben, szeptember-október-november-december hónapban importáljuk, míg a foszfor- és kálium-tartalmú alapműtrágyákat (MAP, NPK, Kálisó) június-július-augusztus-szeptember hónapokban vásároljuk meg. A közel 40.000 tonna műtrágya beszállítása, raktárakban történő betárolása és a folyamatos vevőkhöz történő leszállításának logisztikai szervezése határidőre csak így valósítható meg.

A friss gyártású, kiváló minőségű műtrágyák biztonságos, saját és bérelt fedett tárolókban történő - fizikai és beltartalmi minőséget megőrző - szakszerű tárolása, és a jól képzett szakember-hálózatunkra épülő, évről évre bővülő értékesítési, és logisztikai tevékenységünk tervszerű munkája teszi lehetővé, hogy vásárlóinkat kifogástalan
műtrágyával szolgálhassuk ki.

Üzleti filozófiánkat jelenleg és a jövőben is a hosszú távú partneri együttműködés megteremtése, a vásárló-barát árképzés, előnyös fizetési és szállítási feltételek jellemzik. Az elmúlt években kialakított bel- és külföldi beszállítói kapcsolataink, együttműködési szerződéseink megfelelő garanciát nyújtanak ajánlatainkhoz.

Kiemelten fontosnak tartjuk a vevői elvárásoknak való megfelelést, a rugalmasságot. Az elmúlt egy-két évben vevőkörünk nagymértékben kibővült, az ismert integrátorok mellett, visszatérő vevőink között üdvözölhetjük a több ezer hektár saját területtel rendelkező termelő szövetkezeteket, valamint sok mezőgazdasági tevékenységgel fogalakozó részvénytársaságot is. Nagy hangsúlyt fektetünk a kistermelők igényeinek kielégítésére is, így a jövőben kiemelten fejlesztjük kiskereskedelmi ágazatunkat.

Társaságunk 2005. évtől - a K&H Bank által biztosított 900 millió Ft-os hitelkeretből, amely biztosítékául a Cipker Holding Cégcsoport több milliárd forint értékű ingatlanállománya szolgál - integrátori tevékenységet folytat, mely keretében 450 millió Ft erejéig 10 hónapos halasztott fizetéssel értékesítünk műtrágyát nagykereskedők (agrokémiai központok, integrátorok, „agrokerek”) részére, illetve 450 millió Ft-os keret erejéig termeltetési szerződések kötésével közvetlenül a mezőgazdasági termelőket integráljuk. A halasztott fizetésű vásárlás esetén a fizetési határidő (az idei évre vonatkozóan) legkésőbb 2005. október 15.-i fizetés lehet, a forintalapú finanszírozás mértéke 0,9%/hó, a devizaalapú finanszírozás mértéke 0,4%/hó. A megvásárolt műtrágya kifizetésére az idei szezontól lehetőség van az MHV részére intervencióra átadott gabona várható árbevételének, valamint a 2005. évi terület alapú támogatás várható folyósításának a Cipker ྜ Kft.-re történő engedményezésével is.

Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink minősége (termék, ár, szállítási pontosság) - kölcsönös előnyünkre - Önöknél is megelégedésre szolgál. A mi legfőbb érvünk az Önök bizalma, melyet elnyerni és munkánkkal megtakarítani kívánunk. Vállalatunk ár- és termékpolitikájában a gazdálkodókkal való közös célt tekinti messzemenően domináns vezérlő elvnek: A TERMELÉS LEGYEN NYERESÉGES!

Reméljük új partnereink érdeklődését is sikerült bemutatkozásunkkal felkelteni és hamarosan új vevőink között üdvözölhetjük !

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

antiszepszis

a sebbe jutott v. ott levő, v. a sebbel érintkezésbe kerülő eszközökön, anyagokon levő... Tovább

87/2006. (XII. 28.) FVM rendelet

a szõlõ szaporítóanyagok elõállításáról, minõsítésérõl és forgalomba hozataláról ... Tovább

Tovább a lexikonra