A Kecskeméti Agroker Kft. Műszaki üzletága, szerviz tevékenység, Nobili, Goldoni, Renault erőgépek

A Kecskeméti Agroker Kft. Műszaki üzletága

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az új Gépcentrum minőségi és megfizethető szolgáltatásokat kínál üzletfeleinek A 2001 év őszére megvalósult fejlesztések a társaságnál, melyek eredményeképpen jelentős minőségi javulás garantált üzleti partnerei igényeinek a kielégítése terén. Gépkereskedelem: 2002 évben forradalmi változást hozott a tevékenység életében a Renault erőgépek forgalmazása. Számokban kifejezve 22 db traktor talált gazdára, melynek zöme 200 Le teljesítményű volt. A sajnálatos módon év közepén leállított támogatási rendszer nehezítette a munkát, de ennek ellenére sikeres évet tudhatott maga mögött az üzletág.
A Kecskeméti Agroker Kft. Műszaki üzletága, alkatrészkereskedelem, szerviz tevékenység, Nobili, Goldoni, Renault erőgépek
Az új Gépcentrum minőségi és megfizethető szolgáltatásokat kínál üzletfeleinek

A 2001 év őszére megvalósult fejlesztések a társaságnál, melyek eredményeképpen jelentős minőségi javulás garantált üzleti partnerei igényeinek a kielégítése terén.
Gépkereskedelem:
2002 évben forradalmi változást hozott a tevékenység életében a Renault erőgépek forgalmazása. Számokban kifejezve 22 db traktor talált gazdára, melynek zöme 200 Le teljesítményű volt. A sajnálatos módon év közepén leállított támogatási rendszer nehezítette a munkát, de ennek ellenére sikeres évet tudhatott maga mögött az üzletág.
Alkatrészkereskedelem:
Az alkatrész kereskedelmi egység egy-re nagyobb szerepet kap az üzletág fejlesztésében. Ennek rendkívül egyszerű a magyarázata: sok nagyteljesítményű és nagy értéket előállító gépünk dolgozik szerte az országban, nem engedhetjük meg magunknak, hogy gépeink a mi hibánkból eredően kiesést okozzanak vevőinknek. Célunk a vevőink maximális elégedettsége. Ennek a célnak rendeltük alá magunkat és ezért mindent meg is teszünk. Fejlesztettük az alkatrész készleteinket és bővítettük a vevőszolgálati létszámunkat is.
Szerviz tevékenység:
A megbízható gépüzemeltetés alapfeltétele a magas színvonalú vevőszolgálati ellátás, szerviz szolgáltatás. A szerviz csarnokunkat felújítottuk és felszereltük a megváltozott követelményeknek megfelelő szerszámokkal és számítógépekkel. A teljes körű rekonstrukció keretében korszerűsítjük a gépparkot is, így színvonalas szolgáltatást tudunk vevőinknek biztosítani. Hiszünk abban, hogy új Renault típusú szervizautónk és a rengeteg egyéb be-ruházásunk vevőink megelégedésére fognak szolgálni, mert tudjuk, hogy meglévő és leendő vevőink nagyra értékelik fejlesztéseinket, bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Ezen célok eléréséhez igyekeztünk megbízható és tapasztalt partnereket találni, akik elkötelezettek ezen elvek irányában. A 2003 évet úgy kezdhetjük el, hogy 5 Renault Márkakereskedés várja az érdeklődőket. (Csaba-Agro Kft, Crystal Trade Kft., Borsod Agroker Rt, Servo 65 Kft, To+Úr Bt.) Az új képviseletek természetesen teljeskörű szerviz szolgáltatással is rendelkeznek annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt és minél kisebb költséggel állhassunk vevőink szolgálatában. Természetesen nem csak az Agroker Kft. végez fejlesztéseket. Beszállítóink is folyamatosan fejlesztik gyártósoraikat és termékeiket. Számos újdonságot kívánunk Önöknek bemutatni az idei évben is, de ezeket csak februárban szeretnénk Önökkel megismertetni. A saját jogon közvetlenül importált szélesített gépkereskedelmi kínálatunkból kiemelnénk a következőket.
Nobili (olasz):
A széles kínálati listából kiemelnénk az 1000 és 2000 literes vonatatott axiál ventilátoros permetezőgépeket. A gépek erőssége a cég által gyártott szivattyú, a ventilátor és a váz, melyek igen megbízhatóak. Ezekből a gépekből több mint 100 üzemel a kertészetekben, vevőink megelégedésére. A GEO család 1000, 1500, illetve 2000 literes tagja is, melyek már polietilén tartályos kivitelben készülnek, tartály-mosóval, kiegyenlített levegőárammal. Az igényes, a minőségre, gazdaságosságra, környezetvédelemre sokat adó gaz-dák növényvédelmi igényeinek kielégítésére született meg az Oktopus gépcsalád, mely állítható lövelőcsöves kivitelű. A múlt évi teszteredmények alapján akár a zöldségfélék, burgonya, a szőlő, a sövénybe metszett gyümölcsösök növényvédelméhez jelenleg a piacon kapható gépek közül ez az egyik legkorszerűbb gép. Ezen túlmenően a cég szinte minden növényvédelmi feladatra kínál speciális vontatott, illetve függesztett gépeket. A másik ki-emelt profilt a különböző szár és nyesedékzúzók, mulcserek jelentik. A rendkívül széles típus, munka szélesség választékból mindenki megtalálhatja a célnak megfelelőt. A mulcserekhez kitérős sor-művelő kasza is csatlakoztatható. A cég harmadik fő profilja a traktorra szerelhető villás raklapemelő gyártása.
Goldoni (olasz):
Negyedik éve foglalkozunk a cég egy-tengelyes kistraktorainak, parkápoló gépeinek, általános és speciális rendeltetésű traktorainak értékesítésével. A gépek mi-nőségére jellemző, hogy a cég a John Deerenek is beszállítója, így egyes gépei zöld-sárga színekben is készülnek. Meg-bízható, egyszerűbb felépítésű, közepes árfekvésű traktorok ezek, 21,5-83 LE teljesítmény tartománnyal. A profilban külön megtalálhatók a speciális gépek a fólia alatti, a szántóföldi, a kertészeti, a kommunális alkalmazásokra. A gépek nem nehéz kivitelűek, a 70 LE-s Star modellek összsúlya 2 tonna körüli, így kicsi a talaj-tömörítő hatásuk. Vannak alacsony gépek, kertészeti, vagy állattartó telep alkalmazásokra, és magas építésű gépek, szántóföldi igényekre. A traktorok külső szélessége is tág határok között választható meg, kissortávú ültetvénybe már 1,2 méter külső szélességtől is tudunk gépeket biztosítani. A kivitelt tekintve vannak azonos kerék méretű gépek, ezek között derék és frontkormányzásúak, ill. hagyományos kivitelűek. A széles választékból mindenki könnyen megtalálhatja a kedvére valót. Szélesek az egyedi gépek opcionális lehetőségei is. Speciális összkerékhajtású, billenőplatós szállító-járművet is forgalmazunk, ezeken a felépítmény cserélhető, rendfelszedőre, vagy trágyaszóróra is.
Renault:
A hazánkba is egyre nagyobb számban megtalálható Renault traktorok nagyon népszerűek. Külföldön, saját hazájukban az egyéb közismertebb márkákat megelőzve az országos értékesítési részarányt tekintve az igen előkelő első helyet birtokolják. Szinte a teljes teljesítmény tartományban a John Deere új fejlesztésű kor-szerű Power Tech motorokkal szerelik, így igen megbízhatóak és alacsony fogyasztásúak. A gyár teljes palettát kínál, minden féle alkalmazásra és teljesítmény tartományra. E gépek speciális sajátossága az igény esetén a rugózott kabin, amely a független első kerék felfüggesztéssel, hidropneumatikus rugózással is párosítható, melyekkel páratlanul kényelmes vezetési komfort érhető el. Az árfekvésük igen kedvező, így minden teljesítmény kategóriában megtalálhatók az olcsóbb, és a drágább modellek is, így mindenki igényének, lehetőségeinek megfelelő gépet választhat.
Baiano (olasz):
Kedvező árfekvésű, kitérő sorművelő talajmarók különböző oldal kihelyezési és művelési szélességgel gyümölcsös, szőlő, ültetvény sorok tisztán-tartására, időszakos talajlazítására.
Campagnola (olasz)
Pneumatikus metszőollók, ágvágók, kompresszorok és gyümölcsösök metszési munkáinak megkönnyítésére. Természetesen kínálatunkban megtalálhatók a hazai és nemzetközi, munkagép gyártók és az olcsóbb árfekvésű gépek is.
Mindezen termékek mellett lehetőségünk van használt gépek beszámítására, így természetesen ebből is van kínálatunk, és mind az új, mind a használt gépekhez teljeskörű hitel és lízing konstrukciókkal és helyszíni ügyintézéssel várjuk vevőinket.
Keressen bennünket bizalommal!
Agroker Kft.
6000 Kecskemét, Halasi u. 29.
Forrás: Agrárárgazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

bővérűség (hiperémia, hyperémia)

a kis vérerek (főként a kapillárisok) kitágulása és fokozottabb feltöltődése vérrel.... Tovább

bivaly (Bubalis bubalis)

a szarvasmarha-félék (Bovidae) családjába tartozó faj. Eredeti hazája India és Indonézia. Az... Tovább

Tovább a lexikonra