Így használhatod fel kreatív módon borosüvegeidet

Így használhatod fel kreatív módon borosüvegeidet

Szélesi Ferenc, NA
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Még ha nem is szoktál gyakran borozgatni otthon, idővel biztosan nálad is összegyűlik néhány üres üveg. Ha meg szeretnél szabadulni tőlük, akkor a legtisztább megoldás újrahasznosító gyűjtőkbe dobni őket, de ne siess annyira!

Így használhatod fel kreatív módon borosüvegeidet

A kreatív borosüvegek

A borosüvegek ugyanis történetesen rengeteg dologra felhasználhatók az otthon körül, ehhez pedig az üvegeken kívül pedig általában nem sokkal többre lesz szükséged, mint némi kreativitásra és egy kis kézügyességre. Lássunk most néhány ötletes megoldást, amiknek középpontjában ezek a formás üvegek állnak!

Elegáns vizes kancsó

A borosüvegek ilyesfajta felhasználása egyáltalán nem áll messze eredeti szerepüktől. Ha szeretnéd, hogy konyhád jobban hasonlítson egy luxus étteremre, akkor nincs más dolgod, mint vizet önteni egy üres boros üvegbe, és abból töltögetni a poharakba az asztal körül. Ha igazán megtetszik az ötlet, akkor akár saját címként is gyárthatsz rá!

Táblaváza

A borosüvegeket elegáns vázákként is használhatod, de sokkal hangulatosabbá is teheted őket! Ehhez nem kell más, mint egy kis táblafesték (amit a legtöbb festékboltban, vagy az interneten is megtalálsz). Egyszerűen fújd be az üveget vele és máris egyéni üzenetekkel és rajzokkal díszítheted újdonsült virágtartódat!

Mosogatószer-adagoló

Ha van elég hely a pulton, akkor nem kell mindent a szekrényekbe rejteni. A mosogatószert például egy elegáns boros üvegben is elhelyezheted egy jól látható helyen egy egyszerre mutatós és hasznos kombinációt kialakítva ezzel.  

Öntöző

Ha gyakran felejted el megöntözni virágaidat, akkor ez a trükk neked való! Először is fúrj egy lyukat az üveg dugójába, majd töltsd fel az üveget tiszta vízzel (persze előtte mosd ki azt alaposan, és hagyd megszáradni). Ezután nincs más dolgod, mint fejjel lefelé a virágok közé dugni az üveget. Az apró lyuk nem engedi majd, hogy egyszerre túl sok nedvesség jusson a talajba, ezért a virágok nem fognak megfulladni, és szép egyenletes nedvességforrásuk lesz. A következő oldalon még több remek ötlet vár, lapozz egyet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

London (K 9026415)

Szója Cél: takarmány Leírás:Kicsi-közepes méretû magja lapított gomb, színe sárga. A... Tovább

teljes önköltség

A termék egységére jutó összes költség.A szűkített önköltség megnövelve a gazd. ált.... Tovább

Tovább a lexikonra