Balkancar targoncák

hirdetes

Balkancar - fogalom az anyagmozgatásban

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Egy olyan céget szeretnénk most bemutatni, mely cég már 40 éve töretlenül megállta a helyét az anyagmozgató gépek piacán.
Balkancar targoncák
Egy olyan céget szeretnénk most bemutatni, mely cég már 40 éve töretlenül megállta a helyét az anyagmozgató gépek piacán.
A negyven éves múlt lehetőséget teremtett a folyamatos innovációra, szem előtt tartva a minőséget és design-t. A gépek évről évre bővülő palettája, színesedése is azt igazolja, hogy a gyártó cégek fel tudják venni a versenyt a rohamosan fejlődő technikával, az egyre bővülő vevői igényekkel. A Balkancar Hungary Kft. a mai formájában 10 éve működik vecsési telephelyén. Cégünk bolgár Balkancar típusú targoncák kizárólagos forgalmazója. Kínálatunkban különböző üzemű és teherbírású targoncák találhatók 1-8 tonnáig, illetve kézi hidraulikus emelők teljes skáláját is forgalmazzuk. Elektromos targoncáink impulzusvezérlésűek és növelt kapacitású akkumulátorral rendelkeznek.
Ugyanígy megtalálható a Magyarországon igen népszerű gyalogvezérlésű targoncák széles választéka is. A legkeresettebb targonca típusok raktárunkban állandóan készleten megtalálhatók, közel harminc darabos készletünkkel biztosítjuk vevőink számára az azonnali gépkiszolgálást.
A Balkancar Hungary Kft. 1993 óta egy 16.000 m2-es telephelyen működik Vecsésen. Bázisunkon található egy 1200 m2-es alkatrészraktár, közel 1 millió EUR értékű készlettel, mely maximálisan biztosítja a gyors, pontos kiszolgálást vevői alkatrészigény esetén. Egyéni igényeket is ki tudunk elégíteni, rövid határidővel. A 300 m2-es bemutató szalonban megtekinthetők új modelljeink és 800 m2-es, magas műszaki felszereltségű szerviz áll vevőink rendelkezésére. Az esetleges meghibásodások esetén garantáljuk, hogy 24 órán belül szervizünk megkezdi a hiba elhárítását, melyet magasan és folyamatosan képzett szakembereink, illetve korszerűen felszerelt szervizautóink tesznek lehetővé.
Magyarország régióiban közel 20 területi szervizünk van, egész országot lefedő hálózattal, biztosítva ezzel a folyamatos, gyors kiszolgálást.
Cégünk 2001. szeptemberében bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 Minőségirányítási Rendszert. E rendszer bevezetésével megerősítettük eddigi elkötelezettségünket a folyamatos minőségjavítás stratégiája mellett, törekedve vevőink igényeinek megismerésére és arra, hogy minden tekintetben megfeleljünk ezeknek.
Ügyfeleink vásárlási döntését nagyban megkönnyítik fizetési konstrukcióink, hiszen az egyösszegű vásárlás mellett különböző fizetési lehetőségeket ajánlunk vevőinknek. Igény szerint lehetőség van zártvégű és nyíltvégű, forint és EUR alapú pénzügyi lízing, operatív lízing, ill. kamatmentes részletfizetés választására.
Az általunk forgalmazott Balkancar típusú termékek nagyobb hányada - közel 80%-a - az anyaországban végbement privatizációs folyamatoknak köszönhetően már magán kézben levő, privatizált üzemekből kerül a piacra. Ennek köszönhetően a gyártásban magasabb minőségi követelményeknek kell megfelelni. A minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vevők számára kedvező, korrekt árakat biztosítsunk. Gépeink ár - érték aránya Magyarországon egyedülálló.
Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt targoncák üzemeltetésével kapcsolatban.
Reméljük, hogy Önöket is hamarosan az elégedett Balkancar targonca tulajdonosok között üdvözölhetjük.

Balkancar - fogalom az anyagmozgatásban

Balkancar Hungary Kft.
2220 Vecsés, Vigyázó Ferenc u. 4.
Tel: 06-29/350-350, 350-370
Fax: 06-29/350-360
e-mail cím: bsale@balkancar.hu
honlap: www.balkancar.huhirdetes

Forrás: Agrárágazat

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes


Tovább a Lexikonhoz

magyar nyúlszapuka (Anthyllis macrocephala Wenderoth)

a —>pillangósok családjába tartozó, bokros fejl. évelő növény. Páratlanul szárnyalt... Tovább

Rovarölo Insegar 25 WG

Az integrált gyümölcsösök nélkülözhetetlen szere, hernyó kártevők ellen.Hatóanyag: 25 %... Tovább

Tovább a lexikonra