A Kecskeméti AGROKER KFT. Műszaki üzletága, kertészeti termékei

Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

NOBILI (olasz) A nagy múltú, kizárólag minőségileg kifogástalan termékeket gyártó cég széles kínálati listából kiemelnénk az 1000 és 2000 literes vontatott axiál ventillátoros permetezőgépeket. A gépek erőssége a cég által gyártott szivattyú, a ventilátor és a váz, melyek igen megbízhatóak Ezekből a gépekből több mint 1000 üzemel a kertészetekben, vevőink megelégedésére.
NOBILI (olasz)
A nagy múltú, kizárólag minőségileg kifogástalan termékeket gyártó cég széles kínálati listából kiemelnénk az 1000 és 2000 literes vontatott axiál ventillátoros permetezőgépeket. A gépek erőssége a cég által gyártott szivattyú, a ventilátor és a váz, melyek igen megbízhatóak Ezekből a gépekből több mint 1000 üzemel a kertészetekben, vevőink megelégedésére.
A GEO széria 1000, 1500, illetve 2000 literes tagja is, melyek már polietilén tartályos kivitelben készülnek, tartálymosóval, kiegyenlített levegőárammal. Az igényes, a minőségre, gazdaságosságra, környezetvédelemre sokat adó gazdák növényvédelmi igényeinek kielégítésére született meg az

OKTOPUS széria, mely állítható lövelőcsöves kivitelű. A múlt évi teszteredmények alapján akár a zöldségfélék, burgonya, a szőlő, a sövénybe metszett gyümölcsösök növényvédelméhez jelenleg a piacon kapható gépek közül ez az egyik legkorszerűbb gép. Ezen túlmenően a cég szinte minden növényvédelmi feladatra kínál speciális vontatott, illetve függesztett gépeket.
A másik kiemelt profilt a különböző szár és nyesedékzúzók, mulcserek jelentik. A rendkívül széles típus, munka szélesség választékból mindenki megtalálhatja a célnak megfelelőt. A mulcserekhez kitérős sorművelő kasza is csatlakoztatható.

BNE széria: Többcélú, erős vázszerkezetű gép, amely a vékonyabb ágak aprítására szolgál, így elsősorban szőlő ültetvények és intenzív gyümöcsösök nyesedékeinek zúzására. E mellett kiválóan alkalmas szántóföldi kultúrák zöld lombozatának eltávolítására is. Munkaszélességük 150-180-210 cm. Hidraulikus eltolási lehetőséggel.

BNU széria: Többcélú, robosztus vázszerkezetű gép. Nagyobb vastagságú gyümölcsfa nyesedék szőlővessző, gabona, kukorica és napraforgó szár zúzására. A gépek igény szerint nyitható házzal készülnek, melyhez rendterítő opcionálható. Munkaszélességük 125-140-160-195 cm.
TB széria: Többfunkciós, szögben állítható művelő elemmel szerelt kivitelben készül. Így elsősorban árokpartok, gát és töltés oldalak felületeinek karbantartására szolgál. Ezek mellett kiválóan alkalmas a bakhátasodott gyümölcsfák soralj művelésére. A gép állítási lehetősége akár parkok sövényeinek függőleges nyírását is megoldja. Munkaszélességük 150-180-210 cm.
A cég harmadik fő profilja a traktorra szerelhető villás raklapemelők gyártása.

GOLDONI (olasz)
Ötödik éve foglakozunk a cég egytengelyes kistraktorainak, parkápoló gépeinek, általános és speciális rendeltetésű traktorainak értékesítésével. A gépek minőségére jellemző, hogy a cég a John Deere-nek is beszállítója, így egyes gépei zöld-sárga színekben is készülnek. Megbízható, egyszerűbb felépítésű, közepes árfekvésű traktorok ezek, 21,5-83 LE teljesítmény tartománnyal. A profilban külön megtalálhatók a speciális gépek a fólia alatti, a szántóföldi, a kertészeti, a kommunális alkalmazásokra. A gépek nem nehéz kivitelűek, a 70 LE-s STAR modellek összsúlya 2 tonna körüli, így kicsi a talaj-tömörítő hatásuk. A traktorok külső szélessége is tág határok között választható meg, kis sortávú ültetvénybe már 1,2 méter külső szélességtől is tudunk gépeket biztosítani. A kivitelt tekintve vannak azonos kerék méretű gépek, ezek között derék és frontkormányzásúak, ill. hagyományos kivitelűek. A széles választékból mindenki könnyen megtalálhatja a kedvére valót. Szélesek az egyedi gépek opcionális lehetőségei is. Speciális öszkerékhajtású billenőplatós szállító-járművet is forgalmazunk, ezeken a felépítmény cserélhető, rendfelszedőre, vagy trágyaszóróra is.

BASE-20 széria: a TZ 4-K, Rába-15 kistraktorok kiváltására, jobb műszaki paraméterekkel, kisüzemi, hobbi rendeltetésre, fóliasátrakba, sorközművelésre ajánlott, 21,5 LE-s, 2 hengeres léghűtéses Lombardini Diesel motorral ellátott gép. Állandó összkerék-hajtással, független kardánhajtással, első-hátsó differenciál zárral, derékcsuklós kivitel, szervó kormánnyal is.

EURO RS széria: univerzális rendeltetésű, azonos kerékméretű, 26, 37, 42 LE-es, léghűtéses Lombardini Diesel motoros változatokban, illetve 35 LE-s vízhűtéses motorral frontkormányos és törzs csuklóskivitelben, homlokrakodóval is.

MAXTER széria: a legnagyobb teljesítményű, azonos kerékméretű gép, 52, vagy 70 LE Detroit Diesel, vízhűtéses motorokkal, az 52 LE-s változat derékcsuklós kivitelben is kapható, keskeny külméreti igényekre. 2003-tól rendelhető a megfordítható kormányzású REV változat. Kifinomult, elektrohidraulikus vezérlésű emelőmű, kardán található a gépeken. Légkondicionált kabinos kivitelben is kaphatók.

IDEA széria: a hagyományos traktorformájú, rendkívül univerzális gép, 30 LE Perkins, ill. 37 LE Lombardini vízhűtéses motorokkal, kabinnal, első hidraulikával és kardánhajtással is, hidrosztatikus menethajtású kivitelben is kapható, parkápolási célokra. Tipikusan alkalmas kisüzemi gépesítésre, kertészeti, kommunális és álattartó telepi feladatokra.

STAR
széria: ebben a szintén hagyományos traktorformájú családban megtalálhatók alacsony és magas kivitelű gépek, 50-83 LE teljesítmény intervallumban. A csúcsmodell a STAR 85 típus, mely 4 hengeres turbó motorral van szerelve. Első hidraulikával, kardánnal, kabinnal, légfékkel, igény esetén légkondicnálóval szerelten is kaphatók.

BAIANO
(olasz)
Kedvező árfekvésű, kitérő sorművelő talajmarók mellett az idei évtől a profilt kibővítve megjelenik a vezérelt talajmarók mellett tárcsás kivitellel illetve horolóval és nyitó ekével is. Különböző oldal kihelyezési és művelési szélességgel gyümölcsös, szőlő, ültetvény sorok tisztántartására, időszakos talajlazítására.

CAMPAGNOLA (olasz)
Pneumatikus metszőollók, ágvágók, kompresszorok a szőlő és gyümölcsös, illetve erdők metszési munkáinak megkönnyítésére. Professzionális igényekre is, akár önjáró kivitelben, akár traktorra szerelten is.
Természetesen kínálatunkban megtalálhatók a hazai és nemzetközi, munkagép gyártók és az olcsóbb árfekvésű gépek is.
Mindezen termékek mellet lehetőségünk van használt gépek beszámítására, így természetesen ebből is van kínálatunk, és mind az új, mind a használt gépekhez teljes körű hitel és lízing konstrukciókkal és helyszíni ügyintézéssel várjuk vevőinket.
Keressen bennünket bizalommal!
AGROKER KFT 6000 Kecskemét, Halasi u. 29.


Star 70 6250000 Ft
Maxter W 70 4 500 000 Ft
Idea 40 DT 3 475 000 Ft
Idea 30 DT 3 375 000 Ft
Base 20 1 850 000 Ft

Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

diflubenzuron hatóanyagú rovarölő szer

az integrált növényvédelem célkitűzéseibe jól illő növényvédő szer. A rovarok külső... Tovább

hosszúgyapjas húsjuhok

Angliában a helyi fajták nemesítésével állították elő hús hasznosítású fajtákat. A... Tovább

Tovább a lexikonra