Színes Aglaonemak, amik feldobják a lakásodat

10 legjobb háromszínű Aglaonema, ami a Te lakásodat is feldobja egy kis színnel!

ZH
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Tekintsd meg a Legjobb Tricolor Aglaonemas-t, amelyet termeszthetsz, hogy színpompát kölcsönözhessen növénygyűjteményednek. Karbantartásuk is egyszerű! Ha rajongsz a színekért, akkor ne hagyd ki ezeket a legjobb háromszínű Aglaonemasokat! Lenyűgözően fognak kinézni a szobákban, csinos cserepekben!

Aglaonema

Legszebb színes Aglaonemak


1.    Háromszínű

A Nias és a Szumátra-szigeteken őshonos, lassan növő szubtrópusi növény a sötét és világoszöld kiváló keverékét, valamint a fehér foltokat mutatja be.


2.    Harlequin


Ez a fajta a fénytől függően megváltoztatja a megjelenést. Zöld marad, sárga foltokkal és rózsaszín erekkel az árnyékban. A fény egységes sárga árnyalatot kölcsönöz rózsaszín árnyalatokkal.


3.    Red Peacock

A zöld lombozat zöld és mészsárga árnyalatú, rózsaszín erekkel és csíkokkal. Tartsa a növényt erős és közvetett fényben a finom növekedés érdekében.


4.    Anyanmanee

Ez a fajta széles foltos leveleket sugároz porrózsaszín, mélyzöld és krémszínű árnyalatokban. Nem bánja egy kis árnyékot, de közvetett fényre van szüksége a legjobb színek eléréséhez.


5.    Red Gold

A Red Gold a zöld, az arany és a krém keverékét jeleníti meg, a széleket vörös árnyalattal borítják. A legjobb árnyalatokat napfényben, délutáni árnyékban tartva nyújtja.


6.    Pink Moon

Ez a gyönyörű növény könnyedén ellenáll a gyenge fényviszonyoknak. A zöld leveleken lévő szeplők és rózsaszín és fehér foltok egészen feltűnővé teszik


7.    Lady valentine

A Lady Valentine gyönyörű rózsaszín árnyalatokat mutat be a leveleken, a krém és a zöld árnyalatokkal.


8.    Golden Fluorite

Az Arany Fluorit zöld levélszegélyeket, szárakat és ereket mutat. Ezenkívül a leveleken aranyzöld, rózsaszín és sárga foltok találhatók.


9.    Brilliant

Ragyogóan néz ki, ahogy a neve is sugallja! Foltos leveleket kínál krémfehér középbordával és krémszürke foltokkal a sötétzöld felületen.

10.    Butterfly

Ennél a növénynél a lombozat zöld felülete citromsárga színű, rózsaszín középső bordával és szárral. Tartsa erős és közvetett fényben a legjobb árnyalatok elérése érdekében.
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

homoki ballagófű (Salsola káli L.)

a libatopfélék (Chenopodiaceae) családjába tartozó, parlagokon, száraz gyeptársulásokban,... Tovább

ló rinopneumonítisze (ló orr-, tüdőgyulladása, rhinopneumonitis)

herpeszvírus okozta, a felső légutak hurutjával (hurutos gyulladás), főként baktériumos... Tovább

Tovább a lexikonra
dísznövény