Kutyás strandok Magyarországon - Bemutatjuk a legjobb kutyás strandokat!

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

A legjobb kutyás fürdőhelyek

Szélesi Ferenc - Főkertész
Kutyás strandok mindenkinek

Kutyás strand – Homoksziget, Göd

Azért, hogy a főváros közelében, vagy a Balatontól távolabb élőknek se keljen kilómétereket utazniuk az élményért, figyelmébe ajánlunk egy remek kutyás fürdési lehetőséget Gödön. A Homoksziget a Duna egyik félreeső partszakasza, amit időről-időre elválaszt a „szárazföldtől” a helyiek által csak kis Duna néven ismertfolyó rész. A jelenség lényegében az árvizet takarja, mivel áradáskor a sziget és szárazföld közötti területet elbitorolja a Duna magának, ám ez elég sekély szokott maradni. A Homoksziget közkedvelt hely a kutyás strandolást keresők körében, hiszen homokos part részével a tengerpart hangulatát idézi, így embernek és kutyának egyaránt remek lehetőség a fürdőzésre, valamint ráadásként teljesen ingyenes. 

hirdetes

Jó idő esetén a partszakasz megtelik élettel: emberek, kutyák frissülnek a parton, ráadásul kiépített büfé is található a közelben. A Homoksziget Budapestről autóval és vonattal is könnyen megközelíthető, nagyjából 25-30 perc alatt. Fontos azonban megemlíteni a fürdéssel kapcsolatban, hogy a Dunának itt még mindig elég erős lehet a sodrása, így óvatosan induljunk neki kutyákkal, alaposan mérjük fel fürdés előtt a helyzetet, nehogy gond legyen.

hirdetes

Kutyás stand Hatvan – Kutyajó Strand & Park 60

A Hatvanban található Kutyajó Strand & Park 60 magánkézben van, ezért bejelentkezés szükséges a meglátogatásához. A kulturált, szépen kialakított strandon kisebb-nagyobb vizek találhatók, amikben kedvükre játszhatnak, pancsolhatnak a kutyusok. Szocializált ebeket várnak a strandra, egy kedvencünkért 1 500 forintot kell fizetnünk a másfél órás hűsölésért, két kutya esetén 2 500 forintot, míg 3 kutya esetén 3 000 forintot.

Ugyanakkor vásárolhatunk VIP belépőt is, ebben az esetben miénk lehet az egész strand, ezért 3 000 forintot kell fizetnünk 1 kutyáért, 5 000 forintot 2 kutyáért, 3 vagy több eb esetén pedig 1 500 forintot, egyénenként. Az öt alkalmas sima bérlet 7 000 forintba kerül, a 10 alkalmas 13 500 forintba, míg a VIP 5 alkalmasért 14 000 forintot, a VIP 10 alkalmasért 27 000 forintot kell fizetnünk. 

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes


sávos csörgedeztető öntözés

a ->sávos árasztó öntözéshez hasonló —>felületi öntözés; a különbség az, hogy... Tovább

deszorpció

ált. hó hatására végbemenő folyamat; felületen (adszorbensen) kötött molekulák... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok