Kutyás strandok Magyarországon - Bemutatjuk a legjobb kutyás strandokat!

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

A legjobb kutyás fürdőhelyek

Szélesi Ferenc - Főkertész
Kutyás strandok mindenkinek

Kutyás strand – Balatonföldvári kutyabarátfürdőhely

2016 nyara óta várja a kutyás közösséget a balatonföldvári kutyastrand, mely a fővárostól csupán 1 óra alatt elérhető. A Balaton déli partján található kutyás strand kiváló hely arra, hogy kutyáddal együtt megmártózz a Balatonban. A vasút melletti végig haladó útról lehet bejutni egy kb. 2 perces séta során, az utat eddig tábla jelzi végig.A parkolással lehet némi gond, mivel nincs külön parkolója, viszont az út melletti füves sáv elég széles, így ott nyugodtan le lehet parkolni.

Ahogy beérkezünk, a strand területére egy nagy tábla jelzi nekünk a bejáratot, melyen ismertetik a házirendet, illetve a szabályokat, amiket mindenképpen be kell tartanunk. A strandnak nagy előnye, hogy zöld területe viszonylag tágas, nagyjából az egész stand területén 30-50 kutya tud kényelmesen és önfeledten játszani és strandolni. Természetesen ez a szám függ a kísérők számétól és a kutyák méretétől is. Ahogy beérkezünk, a strand területére egy nagy tábla jelzi nekünk a bejáratot, melyen ismertetik a házirendet, illetve a szabályokat, amiket mindenképpen be kell tartanunk.

hirdetes

A strandnak nagy előnye, hogy zöld területe viszonylag tágas, nagyjából az egész stand területén 30-50 kutya tud kényelmesen és önfeledten játszani és strandolni. Természetesen ez a szám függ a kísérők számétól és a kutyák méretétől is. A strandon természetes található szemetes, azonban a zacskók fogyó eszközök, így az hasznos, ha viszünk magunkkal.

hirdetes

A vízbe jutás is praktikusan megoldott: a szokásos lépcső mellett a kutyáknak egy rámpa is kialakításra került, hogy könnyebben tudjanak bemenni a vízbe. Nagy előnye a strandnak, hogy viszonylag sekély vízű így nem csak a parton lehet labdázni velük, hanem a vízben is, mivel sok helyen a kutyák lába is leér. A következő oldalon további szuper strandok várnak, érdemes még egyet lapozni! 

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
hirdetes


korneareflex

a szem ép szaruhártyájának (szemgolyó) megérintésére az állatnak pislogással való... Tovább

Hajdúszoboszlói Földhivatal

Földhivatal Földhivatal Cím: Hajdúszoboszló Kossuth L.u.3. 4200 Magyarország Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok