Az 5G hálózat miatt hullanak a madarak

Erre jó az 5G hálózat – Már 300 madár halt meg a tesztelés miatt!

Szélesi Ferenc - Főkertész
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Tesztelés alatt van az 5G mobilhálózat, amitől rengetegen félnek. A félelem nem alaptalan, ugyanis ami Hágában történt, eléggé hátborzongató. Nézzük a részleteket! 

Hullanak a madarak az 5G miatt

Nagyon sok írás jelent meg már korábban is arról, hogy a mobilhálózatok veszélyesek, de természetesen arról is írtak az újságok, hogy egyáltalán nincs mitől tartanunk. Még előttünk áll az 5G bevezetése, Hágában viszont történt valami, ami aggodalomra adhat okot mindenki számára. A mai generáció számára elképzelhetetlen az élet mobiltelefon, illetve wifi nélkül. Imádunk kapcsolódni a hálózatokhoz, amikor várakoznunk kell az orvosnál, vagy, amikor utazunk.

Hamarosan bevezetésre kerülne az 5G wifi, ezzel kapcsolatban számtalan vita kerekedett már. Több kutatás is azt állítja, hogy a daganatos betegségek kialakulása és az 5G mobilhálózat között bizonyítható kapcsolat áll fenn. Ráadásul a közbeszédben sokan emlegetik a wifit csendes gyilkosként, mivel alattomos, és senki sem gondolja, hogy ártalmas, káros lenne. Nem szeretnénk állást foglalni, nem állunk az 5G oldalán, de ellene sem vagyunk, viszont rátaláltunk egy különös történetre, ami az Epovhtimes oldalán jelent meg.

A nem pletykalap hírében álló portál azt tette közzé, hogy az 5G tesztelésekor Hollandiában nem kevesebb, mint 298 teljesen egészséges madár hullott el! A hírek szerint két hágai parkban is találtak feltehetően ugyanakkor elpusztult madarakat, a Huijgenspark egyes részeit ezután lezárta a rendőrség, és megtiltották a kutyák sétáltatását is. A tetemeket megvisgálta a holland élelmiszerhatóság, a Wildlife Health Center és a Wageningen Egyetem állatorvosi laboratóriuma is. Megállapították, hogy az elpusztult madarak nem voltak betegek, egyszerűen lehullottak a fákról. Sharon Lexmond a De Wulp Bird Sanctuary-tól elmondta, hogy a madarak valószínűleg szívmegállás miatt haltak meg.

Csak egy héttel később derült fény arra, hogy a HS Tele Center tetején röviden a madarak elhullása előtt új mobiladót építettek, ami alulról nem látható. Ez az árbóv 5G átviteli és vételi rendszerrel van felszerelve, egyelőre azonban csak feltételezhető, hogy a madarak egy 5G kísérlet áldozatai voltak. Bizonyítani még nem sikerült a dolgot, az viszont kiderült, hogy a teszt 7.4 GHz-es csúcsfrekvencián történt, ami 4,05 cm-es hullámhossznak felel meg, ez pedig képes rezgéseket létrehozni a szervezetben.

Egyes szemtanúk azt is állítják, hogy a parkban található kacsák furcsán viselkedtek, szinte mindannyian egy időben dugták víz alá a fejüket, mintha megpróbálnának valamit elkerülni. Páran megpróbáltak elrepülni, azonban néhány szárnycsapás után visszaestek a vízbe, szédülten. Eléggé furcsa, bennem azért felmerül a kérdés, hogy milyen hatást gyakorol majd az 5G az emberi szervezetre…A következő oldalon megtudhatod, mi is pontosan az 5G mobilhálózat!  

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

önbeálló függesztés

a függesztett munkagépek kerete, amelyen a munkaeszközöket (kaszákat, vetőelemeket stb.)... Tovább

ló külső testalakulása

összes háziállataink közül a lótenyésztésben lehet leginkább a külső formából... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok