10 gyerekbarát kutyafajta

hirdetes

10 kutyafajta, mely ideális gyermek mellé

TK, SFV
Gyerekbarát kutyafajták

Mopsz


Nyugodt természetű, karaktere elfogja varázsolni az egész családot. Remekül kijön nem csak a gyerekekkel, hanem minden emberrel, rendkívül barátságos. Jobban szereti a nyugodt légkört, kevés mozgással.


Közepes-, és nagytestű kutyák


Amennyiben kertes házzal rendelkeztek, célszerűbb egy közepesen nagy kutyust tartani. Nekik már nagyobb a mozgásigényük, így bent nevelni őket nem megfelelő.


Basset hound


Közepes méret, rövid lábak – ez a basset hound. Az orrát állandóan fent hordja, de ne aggódj nem ennyire büszke; imádni fog gyermekeddel játszani, és a jelenlétét is értékelni fogja. Emellett, rendkívül nyugodt és kedves természetű, az egész család számára jó választás!

hirdetes


Border collie


A border collie egy imádnivaló kutya mindenki számára. Védelmező természet, de imád játszani, trükköket tanulni. Rengeteg figyelemre, és mozgásra van szüksége.


Boxer


Amikor örökbefogadáson gondolkozunk, nem valószínű, hogy ez a kutyafajta fog eszünkbe jutni. Mégis, remek társai lehetnek gyermekünknek, hiszen egyben aktívak, szeretnek játszani és mozogni, ugyanakkor a gyermekkel is kedvesek lesznek, értékelni fogják jelenlétét. Rengeteg figyelmet fordítanak környezetükre.

hirdetes


Hosszúszőrű skót juhászkutya


Tökéletes választás lesz, egyszerre játékos és kedves, a gyermekhez is türelmes lesz. Védelmező természetű juhászkutya mivolta végett. Emellett híres hűségéről és büszkeségéről.


Golden retriever


Ez a kutyafaja több tulajdonága miatt is kiemelhető. Rendkívül mozgásigényes, remek cinkostársa lesz gyermekednek. Személyisége kedves és szerető az egész család irányába. Emellett megértő és nagyon türelmes.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2022-08-08

Izgalmas programok a Balatonnál augusztus 8. és 14. között – Hangulatos koncertek, korzózás és fesztivál! Ez vár a Balatonon augusztus második hetében!

Programot keresel a Balaton körül augusztus 8. és 14. között? Akkor jó helyen jársz, most összegyűjtöttük neked a legjobb balatoni programokat augusztusra!

2022-08-08

Éld át a kora-újkori Eger hangulatát! Vár a XXVI. Végvári Vigasságok!

Eger legkülönlegesebb korabeli programját idén is megrendezik, immár huszonhatodik alkalommal vehetünk részt a Végvári Vigasságokon az Egri Vár vendégségében!

2022-08-08

Melegebb és hűvösebb napokon is tökéletes kirándulási lehetőség a Balaton-felvidék középkori erődítményét meglátogatni!

A Balatoni felvidék nyugati részén, egy magányos hegycsúcs tetején találhatjuk az ország egyik legszebb középkori erődjét, a Sümegi várat. Kirándulás Sümeg

2022-08-08

Jártál már a magyar sík vidéken? Rengeteg programmal vár a pásztorok földje, a Hortobágy!

Tudtad, hogy az ország első nemzeti parkja a Hortobágyi Nemzeti Park volt? Gazdag programkínálattal találkozhatunk, ahol mindenki megtalálhatja a megfelelőt!

2022-08-09

5 romantikus randi ötlet, amelyet a szabadban fedezhet fel

Összegyűjtöttünk 5 szabadtéri romantikus randevúzási ötletet, amelyek felülmúlják a filmet és a rágcsálást. Mutatjuk hova vidd el szíved választottját!

2022-07-30

8 érdekesség a kutyákról: biztosan lesz olyan, amin Te is meglepődsz

Sokszor azt gondolhatjuk, annyira szeretjük négylábú kedvencünket, hogy mindent tudunk róla. De valóban így lenne? Nem is gondolnád, mennyi mindent értünk félre!

2022-07-31

Állatos (fa)viccek, amik garantáltan lefárasztják az agyad

Az állatokat mindenki szereti. A vicceket nem biztos, de mindenkinek van oylan, amin elmosolyodik - ha más nem, akkor fájdalmában. Íme, a legjobb állatos viccek!

2022-07-31

8 megdöbbentő érdekesség a malacokról

A malacok tisztátalan és buta állatok lennének? A sztereotípia ezt közvetíti, de jobban hasonlítanak ránk, emberekre, mint gondolnánk. Lássuk, hogy miben!

További cikkek ebben a témában


Mastlteszt

a klinikailag nem szembetűnő (szubklinikai) tőgygyulladás kimutatására szolgáló reagens,... Tovább

amiloidos elfajulás (amiloidózis, amyloidos elfajulás, amyloidosis)

többnyire hosszan tartó fertőző, szövetszéteséssel járó —>betegségek után alakul... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok Érdekességek