Egy villanykörte fantasztikus felhasználása

Kiszállító és termelő kereső
hirdetes

Egy villanykörte fantasztikus felhasználása

Nem dobta ki a villanykörtét, hanem felhasználta, nem is akárhogyan, nekünk hihetetlenül tetszik ez a szuper ötlet, készítsétek el ti is, nem olyan bonyolult, nem fog gondot okozni és még ajándéknak is szuper! 

Kilyukasztotta a villanykörtét és elkészítette a világ legjobb dolgát! Imádni fogod!

A most következő cikkben megmutatjuk nektek, hogyan használhatjátok fel könnyedén a kiégett villanykörtéket! Egy szuper mini bioszférát hozhatunk létre, a legjobb benne az, hogy bárki képes létrehozni ezt a kis csodát! Igaz, hogy ezt az ökoszisztémát bármilyen üvegedényben elkészíthetjük, de mégis a legstílusosabb a villanykörte. Az üveg csak azért fontos, hogy folyamatosan nyomon tudjuk követni a kialakulófélben lévő és fejlődő életet, illetve azért is, mert így megfelelő fény jut a növények számára!

Amire szükségünk van, az természetesen a villanykörte, egy munkavédelmi szemüveg és egy hegyes fogó. Bontsuk ki a villanykörte foglalati részénél lévő tömítést, a belső izzót magába foglaló részt szedjük ki, és máris készen áll a körte a bioszféra kialakítására. Ragasszuk egy kőre a lámpatestet, majd gyűjtsünk egy kis mohát, tőzeget, kavicsokat, földet, homokot, és amit még szeretnénk. A következő oldalon lévő videón pedig bemutatom, hogyan készíthetitek el ezt a szuper dolgot! 

hirdetes
Kilyukasztotta a villanykörtét és elkészítette a világ legjobb dolgát! Imádni fogod!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes


borultság

a felhőzet viszonylagos mennyisége a megfigyelés időpontjában. Újabban oktákban... Tovább

episztázis

a nem allél gének között fellépő olyan kölcsönhatás, amelyben az egyik gén (episztatikus... Tovább

Tovább a lexikonra