Új befektetéseket tervez a Bonafarm-csoport

Új befektetéseket tervez a Bonafarm-csoport

Kiszner Klaudia
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

 Újabb befektetéseket tervez a Bonafarm-csoport Pécset, Szegeden és Romániában is!

Újabb innováció a Bona-farm-tól

Eljött az élelmiszer ipar ideje, a növénytermesztés és az állattenyésztés után, most az élelmiszeriparba fektet a Bonafarm-csoport. A befektetés előre láthatólag 50 milliárd forintot tesz ki , amely egy új vágóhídat és a Pick szegedi új gyárának megépítését  tartalmazza. - mondta a Napi Gazdaságnak Csányi Sándor, a Bonafarm tulajdonosa, az OTP Bank vezérigazgatója.

.

Ezen kívül Csányi még elmondta hogy az eddigi agrárcsoport fejlesztések 24 milliárd forintba vannak  és ebből az összegből 15 milliárd fotint az állattenyésztési ágazat innovációját célozta.

 

Az összegnek egyetlen forintját sem a cégekből vonta ki 1995 óta , ez mind-mind visszaforgatott eredmény a vállalkozások fejlesztésére.

 

A vágóhidat úgy tervezik, hogy legalább évi egymillió sertés kapacitású legyen a hely  Bóly- Pécs térségében . Ezt a beruházást 1-2 éven belül tervezik, míg a szegedi gyár megépítését 2-3 éven belül szeretnék elkezdeni , mivel  az építkezések engedélyezése, tervezése és a telephelyek megszerzése különböző időtávot vesznek igénybe.

A Bonafarm- csoport külföldi tevékenységéről elmondta Csányi: „Szerbiában van egy kisebb tejipari üzemük, és jelen vannak Romániában is. Most készülnek egy újabb román befektetésre. Az afrikai befektetésük viszont most áll, mivel egy kicsit elbizonytalanodott, hogy szabad-e ilyen megtérülés mellett, bizonytalan politikai környezetben befektetni.”

Forrás: origo.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

dajkaság

az —>e1lés után elpusztult v. valami oknál fogva szoptatni nem tudó anyaállat összes... Tovább

zonáció

egy-egy termőhelyen a környezeti tényezőknek megfelelő növénytársulások övezeteket,... Tovább

Tovább a lexikonra