A világ leghihetetlenebb traktorosai

A világ leghülyébb traktorosai – Elképesztő képsorok…

Szélesi Ferenc - Főkertész
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Bármennyire is fájó a leghülyébb jelző, sajnos nem tudok ezekre a traktorosokra mást mondani. Egyszerűen elképesztő, hogy mit művelnek, nézzétek meg ti is! 

Ismerd meg a világ leghihetetlenebb traktorosait

Van olyan, hogy elfogynak a szavak, ilyen a helyzet most is. Aki megnézi ezeket az elképesztő képsorokat, biztos vagyok benne, hogy nem fog tudni megszólalni…

A traktor, vagy másnéven mezőgazdasági vontató igazából egy mezőgazdasági haszongépjármű. Azonban nemcsak mezőgazdasági eszközként használhatók, hanem többek között erdészeti és egyéb berendezések vontatására, mozgatására, illetve szállítására is. Sok tekintetben a traktorok inkább munkagépek, semmint járművek, fontos tudni, hogy a KRESZ szabályai szerint sem minősülnek gépjárműnek. A fenti videóban szereplők viszont ezt felejtették el leginkább.

Ők úgy gondolták, hogy mindent megtehetnek azért, mert traktorjuk van. Egy traktorral például nem lehet ugyanúgy közlekedni forgalomban, az aszfaltozott úttesten, mint bármilyen más gépjárművel. Ezek a traktorosok viszont úgy gondolták, hogy mivel ők az erősebbek, ezért mindenki utat enged nekik – ebből pedig nagy bajok következtek. De vannak itt meggondolatlan, szabálytalan, másokat veszélyeztető vontatások is, amik tisztán láthatóan az emberi hülyeségnek köszönhetők.

A képsorok között felfedezhetjük a hozzá nem értést is – éppen ezért mindenki figyelmét felhívom arra, hogy mielőtt traktorba szeretne ülni, vegyen részt a szükséges oktatáson és szerezze meg a szükséges papírokat. Vannak elkerülhetetlen balesetek is, de a videóban nem ezek szerepelnek, hanem az emberi butaságból származó bajok.

Miután megnéztétek a képsorokat, mutassátok meg ismerőseiteknek is, nem árt, ha mindenki látja, és meggondolja kétszer is, hogy miképpen cselekszik, ha beül egy traktorba. Óvatosan vezessetek, és minden egyes járművel (legyen az kerékpár, gépkocsi, teherautó, vagy éppen traktor) úgy és ott közlekedjetek, ahogy és ahol biztonságos, hihetetlen, de a balesetek közel 90 százaléka megelőzhető lenne, ha az emberek nem viselkednének ennyire ostobán! 

Forrás: Fotó: Pixabay

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

vérfoltos tojás

Ha a tojásképződéskor ( a petefészekben a tüszőhám felrdepedésekor) vérzés lép fel,akkor... Tovább

emésztőkészülék

a táplálék felvételére, fiz. és kém. feldolgozására, szállítására, a tápanyagok... Tovább

Tovább a lexikonra
Mezőgazdaság