notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

15 módszer, melyek segítségével tovább tárolhatjuk az élelmiszereket

Hirdetés

15 módszer, melyek segítségével tovább tárolhatjuk az élelmiszereket

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 15 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Lapozd végig a képeket és tudd meg, hogyan tárolhatod tovább az élelmiszereket

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Tároljuk az almákat burgonyával együtt, az alma ugyanis nem engedi csírázni a krumplit.

 

 

 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Helyezzünk műanyag koronát a banán végére, így 3-5 nappal tovább tudjuk tárolni a banánt a szokásosnál. Különösen hasznos,ha naponta csak 1-1 banánt eszünk.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Ez az ecetes megoldás tökéletes lehet.

Oldat készítése: egy rész ecet, fehér-, vagy almabor, tíz rész vízhez. 

Keverjük össze benne a málnát vagy az epret, ezután öblítsük le és helyezzük a hűtőbe. Fogyasztásnál nem fogjuk érezni az ecet ízét, de az eper például majdnem egy hétig megőrzi a minőségét, penész nélkül.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

A diót, ha nem használjuk fel azonnal, akkor tároljuk a fagyasztóban. Amikor kell, akkor csak kivesszük és azonnal adhatjuk hozzá süteményekhez. 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Akár 8 nappal is meghosszabbíthatjuk a hagymák életét. 

Tegyük a hagymát harisnyába, majd kössünk csomókat köztük, ezután akasszuk fel valahová. Még dísznek is jó :)

Hirdetés
Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

A fűszernövényeket tároljuk fagyasztóban, de ne csak egy zacskóban. A jégkockák nagyon hasznosak lehetnek főzésnél, ezért egy jégkockatartóba helyezzük a növényeket és úgy rakjuk be a fagyasztóba.

A legjobban a következő növényeknél működik: rozmaring, zsálya, kakukkfű, oregánó, kapor, bazsalikom, menta.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

A legjobb módszer, ha a gombát nem műanyag, hanem papírzacskóban tároljuk. A műanyag zacskóban nedvességet termel, ezért elkezd penészedni, a papírzacskóban viszont nem.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Takarjuk le a gyógynövényeket műanyag fóliával, rögzítsük rajta a fóliát gumival, majd rakjuk be a hűtőszekrénybe. Ez a legjobb módja annak, hogy a gyógynövények hosszan frissek legyenek.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Tároljuk a gyömbért fagyasztóban, vágjuk előbb szeletekre és úgy helyezzük be a fagyasztóba.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

A hagymákat ne tároljuk egy helyen burgonyával, így nem rontják el egymást és a hagyma megőrzi a minőségét 2-3 napig is akár, száraz, hűvös helyen.

Hirdetés
Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Hasznosítsuk a műanyag flakonokat, helyezzük műanyag zacskóba a tárolásra szánt élelmiszert, a kupak segítségével pedig zárjuk le légmentesen. 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Semmiképpen ne tároljuk a paradicsomot műanyag zacskóban, mert ha így teszünk, gyorsabban érik. A még nem teljesen érett paradicsomot papírzacskóban vagy kartondobozban hűvös helyen tároljuk, a teljesen érettet pedig szobahőmérsékleten, szárral felfelé.

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Tekerjük a sajtra a sajtpapírt vagy zsírpapírt, ne tároljuk műanyagban. Tartsuk a legmelebb részén a hűtőnek. 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

Nem árt sűrűn takarítani a hűtőnket. Ha valami megromlik a hűtőben, akkor nagy adag penész marad utána, ezért fertőtlenítsünk mindig. 

Sokaknak gondot okoz az élelmiszerek tárolása, éppen ezért nagyon sok mindent ki kell, hogy dobjanak, mert megromlanak. Most 25 olyan módszert mutatunk, melyek segítenek abban, hogy tovább tárolhassuk ezeket a termékeket.

A zöldhagymát tárolhatjuk műanyag flakonban. Tárolás előtt bizonyosodjuk meg arról, hogy a flakon teljesen száraz-e.

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
268 681
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
7 511 802
Közösség

Bojos (HE 8621B)

Tavaszi árpa Cél: sörárpa Leírás:A fajta növekedési típusa korai fejlõdési stádiumban... Tovább

nyálzás (nyálfolyás)

a normális v. fokozott mennyiségben termelődött nyál az állat szájából a külvilágra... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 205

Átlagos értékelés: 4.8