Szezonnyitó programok a Balatonnál: Szent György-hegy hajnalig

Vár a Szent György-Hegy Hajnalig a legfinomabb borokkal és hangulatos programokkal!

ZH
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Látogass el Te is az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Szent György – hegy hajnalig eseményére, ahol a házigazdák finom falatokkal, izgalmas programokkal, zenével várnak minket, miközben mi házról-házra járva kóstolhatjuk meg a hegység borozóinak a legfinomabb borait.

programok Balaton

Helyi borok és közel 20 helyszínnel vár a Szent György – hegy


Június 11-én közel 20 helyszínen várják a sétálva borozókat a Szent György – hegyi házigazdák, természetesen a legfinomabb portékáikkal mind italban, mind ételben mérve zenés programok keretein belül. Idén, olyan pincészeteket is meglátogathatunk, amiket egyébként nehezebb felkeresni! Szombaton már délután 1-kor elkezdődik az esemény, és megéri egésznapra maradni, hogy kiélvezhessük a piknikhangulatát, miközben felfedezzük a hegy szegét-zugát, hogy minél több helyen vendégeskedhessünk. Idén nem csak a borkóstolókon vehetünk részt, de több szervezett túrához csatlakozhatunk, amik a Lengyel-kápolnától indulnak és oda is térnek vissza. Minden helyszín éjjel 1-ig tart nyitva, hogy a csillagos éjszakát is kiélvezhessük, hiszen a helyszín adott hozzá!

Galériánkban egy kis képi kedvcsináló a szezonnyitó programhoz:

Június 10-től Szent György-hegy hajnalig


A nulladik napon több borászat készül kis létszámú kóstolóval, például a Nyári Pince a több kuriózumot is felsorakoztat, este pedig a Borbolt vinotéka verses estet tart a völgyben. Szombaton azonban már közel 20 helyszín nyit ki, ahol élőzene, finom falatok és a legjobb borok várnak mindenkit. A mulatság hajnalig tart, hiszen a rendezvény időpontja nem véletlen, pár nappal később telihold lesz, így szombat éjjel várhatóan tiszta és hihetetlenül csillagos mennyboltra lehet számítani, ami a Balaton vízén tükröződik majd. Tökéletes átvezetés a tavaszból a nyárba, amivel megnyithatjuk a nyári szezont.

Szezonnyitó program a Szent György-hegyen


A hegy rendkívül sokarcú, csodálatos panorámával rendelkezik és hihetetlen a kilátás a Badacsonyra. A helység megőrizte a tradíciót, sok a kis pincészet és a kézműves borász. Több helyen is akusztikus koncerttel várják a vendégeket, de az este folyamán a dj-k veszik át az irányítást és adják meg az este hangulatát a csillagnézéshez. A részletes programról  ITT olvashatsz és a ne felejtsd el a jegyeket is előre megvásárolni!
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

harcsa (Silurus glanis)

a harcsafélék (Siluridae) családjába tartozó, Mo.-on a legnagyobbra növő, nagy fejű,... Tovább

évelő növények

azok a növények, amelyeknek élettartama nem egy, ill. két vegetációs periódus alatt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek