notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tökéletes piskóta elkészítése

Hirdetés

Készíts te is tökéletes piskótát!

Hirdetés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

Sajnos sokaknak gondot okoz a piskóta elkészítése, vagy összeesik nekik, vagy nem elég finom, nem ízletes. Szeretnénk segíteni mindenkink, éppen ezért elhoztam nektek a tökéletes piskóta receptjét! 

Készíts tökéletes piskótát!

 

Milyen a tökéletes piskóta?

 

Nagyon sokáig hallottam ismerősöktől, barátoktól, hogy nem tudják elkészíteni a piskótát tökéletesen, bevallom őszintén, hogy nekem is volt bajom vele sokáig. Egészen addig a pillanatig, amíg rá nem találtam egy tökéletes receptre, hihetetlen, de tényleg elronthatatlan! Ha követjük a lépéseket, akkor puha és hibátlan piskótát fogunk kapni!

 

Bármennyire is meglepő lehet most sok embernek, de igaz az a megállapítás, hogy nem kell szakácstudomány a tökéletes piskóta elkészítéséhez, nem olyan nagy ördöngösség, mint ahogyan azt gondoljátok először! Egyetlen egy titok van, amit meg is osztok veletek, ez pedig nem más, mint a recept, ha követitek az abban leírtakat, akkor semmi gond nem lehet! Nézzük is a receptet, a következő oldalon elolvashatod te is!  

Hirdetés

 

Készíts tökéletes piskótát!

 

Hozzávalók

  • 6 db tojás,
  • 12 dkg liszt,
  • 12 dkg porcukor.

 

Hirdetés

Elkészítés

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, kanalanként eldolgozzuk benne a porcukrot, egyszerre hozzáadjuk a tojássárgás és végül könnyedén hozzákeverjük a lisztet, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. Ezt a tortalapot kerek vagy hosszúkás tortaformában süthetjük és számos krémmel tölthetjük meg.

 

Sütése: a sütőt zsírpapírral mindig kibéleljük. Ha a gázsütő tepsiben sütjük, úgy az előmelegítés után, középső bordán teljes takaréklángon sütjük, 12-15 percig. Kerek tortaformában, 35-40 perc a sütési ideje.

 

Kakaókrém: cukorból fele mennyiségű vízzel fondant főzünk és kihűtjük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaóval és kávéval félig kikevert fondant és jól eldolgozzuk, kifagyasztjuk és átkeverve felhasználjuk. 25 dkg vaj, 25 dkg fondant, 1 dkg kakaó, 1 dkg erős kávé.

 

Forrás

 

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés

Még több cikk

2019-08-26

Ébredj, és ültess (legalább) egy fát te is!

Egyre nagyobb a baj, és ha nem cselekszünk időben, akkor előbb-utóbb késő lesz. Ültess te is egy fát, mostani cikkemben elmondom, ez miért olyan fontos!

2019-08-08

Az eddiginél is nagyobb poloskainvázió közeleg? - Interjú Dr. Vétek Gáborral

Poloskahelyzet Magyarországon – Dr. Vétek Gáborral, a Szent István Egyetem docensével beszélgettünk arról, hogy milyen ma a poloskahelyzet Magyarországon.

2019-08-05

Morgan Freeman méhrezervátummá alakította 500 ezer négyzetméteres farmját

Morgan Freeman-ről igazán példát vehetne az összes ember, ő az, aki tényleg mindent képes megtenni, ha állatokról van szó, most 500 000 négyzetméteres farmját alakította át a méhek miatt.

2019-08-01

Bevezetés a méhészkedésbe - Útmutató kezdő méhészeknek

Most vágnál bele a méhészkedésbe? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, ugyanis most mindent elmondunk nektek a méhészkedés alapjairól!

2019-09-18

Ébrednek az emberek – Betiltották az erdők irtását!

Norvégia a világ első országa, ahol betiltották az erdők irtását. Cikkünkben minden részletet megtudhattok, elmondjuk, mi vezetett a döntéshez és mi lesz a következménye ennek!

2019-08-12

Magadat véded, közben mindent pusztítasz – A naptej rejtett árnyoldalai…

A naptejnek számtalan káros hatása van, mostani cikkemben elmondom nektek, miért nem lenne szabad senkinek sem naptejet használnia! Minden a naptejről!

2019-09-09

Szeptemberben metszd a diófát, hogy többet teremjen!

A diófa gondozásáról, a diófa metszéséről, a diófa neveléséről mondok most el nektek mindent! Olvassátok el cikkemet és tudjatok meg mindent a diófáról!

2019-09-02

„Brazília szukkulens növényvilága” - őszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásár

Az őszi kaktusz kiállításunkon Brazília alig ismert arcát szeretnénk bemutatni, mégpedig az ország keleti és déli részén élő szárazságtűrő szukkulensek világát.

További cikkek ebben a témában
Hirdetés
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
332 775
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
5 927 510
Közösség

vízminőség

A valamennyi élőlény számára fontos környezeti tényező - a víz - fiz.,kém. és biol.... Tovább

biológiai oxidáció

az oxidoreduktáz ->enzimek által katalizált oxidációs folyamatok összessége. Több szakaszban... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 169

Átlagos értékelés: 4.7

Érdekességek Gazdaság