Mérlegképes könyvelő

Mérlegképes könyvelő

hirdetes

Akár céges, akár saját pénzügyeid kezeléséhez szükséges, hogy naprakész legyél a pénzügyi és adóügyi szabályozásokkal. A legjobb, ha mérlegképes könyvelőt alkalmazol, aki nemcsak napi szinten segít eligazodni a szabályozási labirintusban, de elkészíti helyetted adóbevallásodat is. A könyvelői szakma egyre keresettebb, így egyre több fiatal választja ezt a hivatást. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja a szakma kitanulásának az OKJ mérlegképes könyvelő tanfolyam elvégzése.

hirdetes

címkék: Agrárjog
Kapcsolódó cikkek
Hasznos tanácsok gazdálkodóknak

Hasznos ötletek, javaslatok gazdálkodóknak Dr. Máté Andrástól

Egy különleges cikksorozata jelenik meg az agraroldal.hu-n. Dr. Máté András, a magyar agrárium kiemelkedő alakja, a SZIE Növénytermesztési Tanüzemének volt igazgatója oszt meg...

Autópálya-matrica árak 2024

Autópálya-matrica árak 2024-ben: Holnaptól már érvényben!

2024-től az e-matrica árak emelkednek, és további útszakaszok válnak fizetőssé, ezért érdemes időben beszerezni a matricát, és tervezni az útvonalat az esetleges költségek miatt.

Quadrantidák Meteorraj

Látványos égi jelenséggel kezdődik az Új Év – Itt a Quadrantidák Meteorraj

Készüljünk fel a természet egyik leglenyűgözőbb show-jára, és merüljünk el az égi csillagok varázslatos világában! Látványosan indul az Új Év!

rothadó karácsonyi kaktusz

Rothad a karácsonyi kaktusz gyökere - Mit kell tenni?

Ha a karácsonyi kaktusz gyökerei rothadnak, ne essen pánikba! Ez a cikk praktikus tippekkel és tanácsokkal szolgál, hogy visszaállítsa ezen ünnepi növények egészségét és szépségét.

wasabi

Wasabi: Tudtad, hogy a világ egyik legnehezebben termeszthető fűszernövénye?

A világ egyik legdrágább és legnehezebben termeszthető fűszernövénye, a wasabi, különleges ízével és egyedi jelenlétével hódítja meg a gasztronómia szerelmeseit.

szelídgesztenye

Mit kell tenni, ha a szelídgesztenyét megtámadja a gubacsdarázs?

A gubacsdarazsak könnyen kárt tehetnek a szelídgesztenye levelekben, de szerencsére van néhány bevált módszer, amelyekkel visszaállíthatod a szelídgesztenyéd egészségét.

növények lógatása

Így tudsz a plafonról növényeket lógatni

Ha új és kreatív módját keresed annak, hogyan helyezd el kedvenc szobanövényeidet, próbáld ki a plafonról való lógatást, ami nemcsak praktikus, de egyedi megjelenést is...

kerti bútorok

Hogyan óvjuk meg a kerti bútorainkat télen?

Télen nem csak a kerti növényeinket és virágainkat kell megóvnunk, de a kerti bútorainkat is! Most adunk néhány tippet, hogyan tudod a fagytól, hótól megóvni a kedvenc kerti bútoraidat!

airfryer

Karácsonyra Airfryert kaptál? Akkor ezt az 5 receptet ki kell próbálnod!

Egyre népszerűbb ez a levegős fritőz, így sokan karácsonyra is ezt kértek, ami nem csoda, hiszen istenien finom dolgokat lehet benne készíteni percek alatt, ráadásul egészségesen!

Ősi magyar gyümölcsfajták, amelyeket tilos forgalmazni

Ősi magyar gyümölcsfajták, amelyeket tilos forgalmazni

Kovács Gyula régi magyar gyümölcsfajtákkal foglalkozik. Van 500 különféle magyar gyümölcsfajtája (batul, ropogós cseresznye, páris, véralma stb stb stb), amit vadalanyon...

Magyarország a legszegényebb országokban

Már csak egy ország szegényebb Magyarországnál az EU-ban

Az Európai Unió legfrissebb statisztikái szerint Magyarország az egy főre eső fogyasztás terén a második legalsó pozícióban található az unió tagországaiban, mindössze Bulgária előzi meg.

Házi biohulladék gyűjtés Januártól

A fenntarthatóság újabb mérföldköve: Házi biohulladék gyűjtés Januártól

Ezzel a lépéssel a fenntarthatóság és környezetvédelem irányába tett határozott előrelépésre törekszik az ország, és az új rendszer bevezetésével fokozatosan ösztönzi a...