Luxus Szálloda nyitott Balatonfüreden

Megnyitott a Balaton új, 5 csillagos szállodája

ZH
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Az északi part első, 5 csillagos szállodája másfél évvel ezelőtt még csak a tervezőasztalon létezett, azonban a felnőttbarát szolgáltatásokat kínáló szálloda idén már május 16-tól fogadja a vendégeit. A LUA Resort***** Balatonfüreden luxust, és nem szokványos szolgáltatásokat hirdet. 

LUA Resort

Megnyitott Balatonfüred 5 csillagos szállodája


A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül nem túlzás azt állítani, hogy a beruházok egy minőségi szintet léptek meg a LUA Resort indításával. Az ilyesfajta luxussal eddig csak nemzetközi desztinációkban találkozhattunk a vendéglátás területén, ami hazánkban teljesen egyedülálló. A hotel koncepciója, hogy nem csak a ma vendégeinek épült, hiszen a jövő vendégei egy újfajta tudatossággal és szemlélettel hoznak vásárlói döntéseket, ezért valódi értékeken alapuló komplex turisztikai élményt nyújtanak mindenki számára.

Megnyílt a Balaton legluxusabb szállodája


A vendégek elvárásaik és utazási szokásaik teljesen átalakult az utóbbi években, a legújabb turisztikai kutatások és trendek szerint már olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszíneket keresnek, ahol luxus színvonalon élvezhetik az ott töltött napokat, gyerekek nélkül, ahol megfér egymás mellett a hedonizmus és a környezettudatosság és ahol elbújhatnak a világ elől. A LUA Resort minezen elvárásokra megoldást kínál mind a környezet, mind a hotel színvonala, mind a gasztronómia, mind a wellness szolgáltatások és a szabadidős programok terén is, amik egy jól átgondolt, komplex filozófia mentén kerülnek kialakításra.

LUA Resort*****Balatonfüred 


A hotel egyedi lokációja páratlan vízparti lehetőséget nyújt, ugyanis közvetlen a szálloda előtt épül Balatonfüred új vitorlás kikötője. A víz felszínére épített dokkon napozhatunk kényelmesen a napágyakban a Sun Lounge & Champange Terasz mellett, ahonnan csodálatos kilátásunk nyílik a tihanyi panorámára, és közben élvezhetjük a teljeskörű ellátást a vízparton is.

A szálloda szobái


A szálloda 78 szobával rendelkezik, amit a modern építészet jegyeiben alakítottak ki, letisztult, elegáns, és naturális dizájnelemekkel. A belsőépítészet alapkoncepciója, hogy a berendezési tárgyak ökotudatos alapanyagokból, de közben egy modern formavilágban alkossák meg a kimagasló minőségű megoldásokat. A kialakítandó hangulat fontos eleme a természetesség és az elegancia. A kortárs enteriőr nagy hangsúlyt fektetett az átláthatóságra, így nagy üveg és ablak felületek jellemzőek, de mindezt az otthonos érzés kialakításával egy természetes, „natúr” anyaghasználattal párosítja. A teljesség igénye nélkül néhány különlegesség, olasz design bútorok speciálisan, egyedi LUA Resort kialakításban, Diesel living special edition luxus burkolatok, Good Design, Red Dot Design és Archiproducts Design díjas kültéri bútorok emelik a belső és külső terek színvonalát. Egyedi, párnamenüvel kiegészített ágy & gyógymatrac kombinációk kerültek a szobákba, hiszen az alvásminőségra különös figyelmet fordítottak a beruházók, így a valódi alvásélmény adott.

Gasztroélmény a Balaton luxusszállodájában


A tatai Platán Michelin-csillagos séfjének, Pesti István szaktanácsadásával szofisztikált bistro gasztro élmény valósul meg a LUA Resortban. Minőségi alapanyagok helyi termelőktől, modern technológiával készítve, letisztult enteriőrben és nagyvilági kínálatban. Friss ízek és különleges textúrák keverednek a tányéron, amit esténként egy a’la carte jellegű felszolgált vacsoraélmény közben próbálhatunk ki. A későn ébredőknek különösen pozitívum lehet, hogy itt egyedi brunch jellegű reggelivel várják a vendégeket reggelente mindig bőséges, friss és minőségi alapanyagokkal.

A LUA látványos színfoltja lesz a kertben parkoló Food Truck gasztrobusz, ahol a hekken túli élet kezdődik… A nyár folyamán megnyitják a Balaton első Rooftop bárját, ami signature koktélokkal, lenyűgöző panorámával nyújt majd felejthetetlen élményt.
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

allergia (túlérzékenység)

akkor alakul ki, ha a szervezetbe ismételten bejutott —>antigén és az ->ellenanyagok... Tovább

koca elletése

a kocákat célszerű a várható ellás előtt 6-10 nappal az előzőleg alaposan kitisztított és... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek