Itt tudsz fürdeni kutyával a Balatonon

hirdetes

Itt strandolhatsz kutyusokkal a Balatonon – Idén is megrendezik a Dog Beach Fesztivált!

ZH

Miért is kellene otthon hagynod a kedvencedet a nyári nagy melegben, ha együtt is pancsolhattok a frissítő balatoni vízben? A Balatonon három legális helyen fürödhetnek négylábú kedvenceink és a legnépszerűbb kutyás strand is megkezdte a szezont!

kutyastrand

Kutyásstrandok a Balatonon

A Balatonon a legnépszerűbbnek mondható Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert megkezdte az idei szezont, ami már az első nyitásuk óta hatalmas kedveltségnek örvend a látogatók körében. Nem véletlen, hogy Magyarországon is ez a legkedveltebb kutyastrand, hiszen folyamatosan invesztálnak a fejlesztésbe, például a tavaly évben létrehoztak egy elkülönített részt, ahol az olyan kutyusokkal is fürödhetünk, akik kevésbe szocializáltak, félősebbek. A piknikkert befogadóképességét is növelték és évről-évre egyre több játékelemmel bővítik az agility pályát is.


Fürdőzés kutyákkal a Balatonon

hirdetes

A keszthelyi kutyastrand üzemeltetőinek célja, hogy a kutyát tartók igényeit minél jobban ki tudják elégíteni, ezért is szórták le a partot homokkal, alakítottak ki külön részeket, fejlesztették a parkot. A sok fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy akik egyszer idelátogatnak, szívesen visszatérjenek. Keszthely abszolút arra törekszik, hogy a balatoni régió egyik kutyás központja legyen, amit az idelátogatók abszolút alátámasztanak, tavaly már 18 ezren látogatták meg a strandot.

hirdetes

Július 16-án pedig újra megrendezik a Dog Beach fesztivált a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben, így ezen a napon biztosan megéri ellátogatni a kutyusokkal a strandra!

Ezeken a helyeken fürödhetsz még kutyákkal

A keszthelyi kutyastrandon kívül még további három helyen fürdőzhettek együtt a kutyusokkal a Balatonon, Ha nem utaznál le ennyire délre, akkor próbáljátok ki a 2500 négyzetméteres, füvesített Balatonföldváron található kutyás strandot, de Fonyódon is úszkálhatnak a kutyusoka vízben! Tihanynál is van lehetőség a kutyás fürdésre, azonban nem a Balatonban, hanem a Belső-tó délkeleti sarkánál alakítottak ki egy kutyás strandot.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


kolmatáció

a talaj v. talajcső vízáteresztő képességét csökkentő beiszapolódás. A beszivárgó... Tovább

csírázóképesség

a csíranövény fejl.-e a csíraérettség és a csírázás külső feltételeinek (hő, levegő,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek