Karácsonyi úszó gyertya készítése egyszerűen: Karácsonyi úszó gyertya készítése hozzávalók

Karácsonyi úszó gyertya készítése lépésről lépésre

VN, ZH
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Ha eddig nem láttál még elég különleges, lélegzetelállító, csodaszép karácsonyi dekorációt, akkor itt van ez karácsonyi úszó gyertya, ami biztosan téged is levesz majd a lábadról…és nem is gondolnád mennyire egyszerű elkészíteni. Mutatjuk a karácsonyi lebegő gyertyák elkészítésének lépéseit. Varázsold te is karácsonyi csodává az otthonodat ezzel a csodaszép dísszel!

Karácsonyi úszó gyertya készítése lepésről lépésre

Mi az az úszó gyertya?

Az úszó gyertya egyszerű, de nagyszerű ötletet bejárta már szerintem az egész világot. A legújabb közösség média platformon, a TikTok-on jelent meg először az ötlet - ahol lényegében rövid videós tartalmakat lehet megosztani, valamint nézegetni-, aztán pedig videók hada árasztotta el a közösségi médiát. Gyakorlatilag minden nagyobb TikTokker úszó gyertyát, lebegő gyertyát, vagy angolul folating candle-t készített. Gondoltuk mi is megosztjuk veletek ezt az egyébként zseniális ötletet, ha esetleg eddig még nem találkoztatok volna vele. Hiszen egy olyan varázslatos karácsonyi díszt lehet készíteni néhány egyszerű alapanyagból, ami csodaszép, és a karácsonyhoz méltóan már-már varázslatos. De nem kell semmi varázslat a valóságban ahhoz, hogy a gyertyáid lebegjenek a vízen, Harry Potter helyett elég lesz, ha a kreativitásodat hívod, és megnézed az alábbi videót. 

Úszó gyertyák- a karácsonyi mesevilághoz

Ahogyan a videóban látható ehhez a mesésé karácsonyi úszó gyertya dekorációhoz igazán nincsen szükség sok mindenre, csak egy nagy üveg vázára, vízi gyöngyökre, néhány karácsonyi gyöngyökre (ezek lehetnek akár olyan régi díszek is, amiknek letört az akasztója), valamint természetesen gyertyákra. Igazából rengetegféleképpen be lehet rendezni az úszógyertyákat, többféle-fajta díszt is lehet a gyöngyök közé tenni. Mutatunk is egy másik videót is, ahol kicsit más magának az úszó gyertyának a stílusa. 

Milyen hozzávalók kellenek a karácsonyi úszógyertyához?

Ahogyan a videókban is lehet látni, a karácsonyi úszógyertyákhoz csak pár, viszonylag olcsón megvásárolható alapanyagra lesz szükséged, amiket akár nagyobb szupermarketekben, vagy virágboltokban, barkácsboltokban is beszerezhetsz.

  • Átlátszó üvegváza ( ez akár egy nagyobb befőttesüveg is lehet)
  • Átlátszó vízi gyöngyök
  • Karácsonyi díszek
  • Úszó gyertya
  • Víz

Miért válaszd a karácsonyi úszógyertyát?

A karácsonyi úszógyertya tökéletes azok számára, akik olcsón, és egyszerűen szeretnének nagyon különleges karácsonyi dekorációt készíteni. Nem véletlenül hódította meg az egész internetet az ötlet, hanem azért mert tényleg nagyon egyszerű, de nagyszerű a dolog, a gyöngyök segítségével tényleg te is egyszerűen elkészítheted a karácsonyi úszó gyertyát. Az sem baj, ha nem kerül a vázába karácsonyi dekoráció, letisztult stílusban is a lakás dekorációnak éke lehet.
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

vagyonjegy

a —>vagyonérdekeltség megteremtésének új formája, ill. eszköze. Olyan értékpapír,... Tovább

Sponsor (RSY-01)

Szója Cél: takarmány Leírás:Közepes méretû magja lapított gömb, színe sárga. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Karácsony Karácsonyi asztal Karácsonyi díszek