Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

hirdetes

Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

NA
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Válassz a képen látható fák közül, döntsd el, hogy melyiket vinnéd haza karácsonyra, majd tudd meg, hogy mit árul el karácsonyi szokásaidról és személyiségedről a választott fa! 

Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

Karácsonyfát választani egyszerű dolognak tűnik, mégis sok ember képes akár nagyon hosszú időt eltölteni a vásárokban. Szakértők azt állítják, hogy oka van annak is,hogy milyen fát viszünk haza, szorosan kapcsolódik személyiségünkhöz, lelki állapotunkhoz.

Ha minden évben ugyanazt a műanyag fát állítod fel az otthonodban, az is okkal történik. Most eláruljuk, hogy milyen lelki hozzáállásunk van a karácsonyhoz és azt is megtudhatjuk milyen karácsony vár ránk. Nem kell mást tenned, mint választani egy fát és elolvasni a hozzá tartozó elemzést! 

1-es fenyőfa

Ha ezt a fát választanád, akkor szereted a legtöbbet kihozni a karácsonyból. Minden évben sokat költesz karácsony előtt, ami azért visel meg lelkileg, mert utána sokáig tart visszatermelned azt. Az otthonod melegsége és a fából áradó nyugalom viszont a szívedbe békét és nyugalmat ad. Idén karácsonykor nagy beszélgetésre kerül majd sor az otthonodban, amikor te magad is meglepődsz majd azon, hogy a szeretteidből hogy előtörnek majd az érzések, az elfeledett emlékek. Ez átértékeli majd a kapcsolatotokat és egy bensőséges, eddig nem létező viszony alakul majd ki köztetek. A következő oldalon folytatom! 

2-es fenyőfa

Számodra az ünnep nem meghatározó ahhoz, hogy kinyilvánítsd a szereteted, az érzéseid. Csak azért kerítesz nagy feneket a karácsonynak, hogy ne érje szó a házad, pedig legszívesebben ugyanúgy ünnepelnéd ezeket a napokat, mint a többit: szeretetben, megértésben, békességben. Az idei karácsony azonban mégis tartogat számodra lelkileg valami nagy fordulópontot, ami a következő évekre változtatni fog ezen a hozzáálláson.

hirdetes

3-as fenyőfa

Minden évben nehéz évet tudsz magad mögött, ami sajnos kihatással van az ünnepekre is, ugyanis teljesen kimerülsz. A választott fenyőfád lefelé hajló ágai a te hangulatod és lelki állapotod jelzik,míg a fa szépsége mégis rejti azokat az érzéseket, amelyek mélyen benned vannak. Idén egy nagy fordulat vár rád, ami segítségedre lesz végre teljesen feltöltődni, és a következő években teljesen más karácsonyt hozni az életedbe és az otthonodba.

4-es fenyőfa

Nagy karácsonyi rajongó vagy, aki egész évben azt várja mikor lesz már ünnep. Számodra ezek a napok a kibontakozásról, az adásról és a szeretetről szól. Ha tehetnéd, az egész világot az otthonodba fogadnád, annyira szeretnél adni. Nem szeretsz ilyenkor kimozdulni sem, inkább meghívod magadhoz azokat, akiket szeretsz. Bármennyit is robotolj karácsony előtt, nem vagy fáradt, hiszen szívből teszel mindent, ami nem tud lemeríteni téged. Az idén ezeket a fáradozásokat vissza is kapod, családtagjaid és szeretteid ugyanis teljesen más szemmel tekintenek majd rád, mint korábban.

5-ös fenyőfa

A karácsony érzéseit valamiért magadba rejtetted, amit még te magadnak sem ismersz be, hogy miért. Volt már olyan pillanat is az életedben, amikor legszívesebben átugrottad volna ezt a pár napot a naptárban, hogy ne kelljen beismerned magadnak mindezt. Bár szeretteid melletted vannak, neked mégis hiányzik valami, amit te sem tudsz pontosan, hogy mi. Mindezt ennek a fenyőfának a lefelé hajló csúcsa jelképezi. Idén karácsonykor rájössz a benned elfojtott dolgokra és végre megértést nyersz arra, hogy pontosan mi az, amit már jó rég a szőnyeg alá söpörtél.

hirdetes

6-os fenyőfa

Te magad is egy különleges személyiség vagy és ez igaz a választott fenyőfádra is. Nem szokványos, mégis vonzza a tekintetet, és ez igaz rád is. Bár nem vagy nagy karácsonyrajongó, mégis megadod a módját ennek az ünnepnek. Ezzel csak annyi baj van, hogy a karácsony először a lelkedben kellene kezdődjön és nem a külső dolgokban. Ebben az évben a karácsony egy olyan fordulópontot tartogat, ami ezt a hozzáállást részben megváltoztatja és a te szívedbe is eddig elfojtott érzelmeket csempész.


Ha minden évben ugyanaz

Ha a te otthonodban minden évben ugyanaz a fenyőfa kerül feldíszítésre karácsonykor, akkor te egy igazi hagyomány szerető ember vagy, aki számára fontos, hogy a karácsony meghittsége érezhető legyen az otthonodban. Számodra az ünnep lelkileg a megnyugvást, a szeretetet jelenti, idén ebből lesz bőven az otthonodban. Karácsony napjaiban egy nagyon fontos változás történik majd az életedben, ami az egész évedre nagy hatással lesz.

Forrás: Tudasfaja.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

Orpheus Egyesület

Állatvédõ szervezet Állatvédelmi megelõzõ (prevenciós) munka, azaz kiadványok,... Tovább

Cortinal (EGH 104RM)

Napraforgó Cél: étkezési, madáreleség Leírás:Hypokotiljának antociánossága gyenge.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek