Júniuszáró programok a Balatonnál

Mit tartogat a hétvégére a Balaton? – Júniuszáró programok a Balatonnál

ZH
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Balatonnál mindig remek programokat találhatunk, nincs ez másképp június utolsó hetén se, amikor is bulizhatunk fesztiválon, meglátogathatjuk a legjobb Balaton környéki múzeumokat a múzeumok éjszakája keretein belül és a Szent Iván éji mulatság sem maradhat el! Nézzük meg melyek lesznek a legjobb programok a hétvégén a Balatonnál!

Balatoni hétvégi programok

1.    Siófok – Everness Fesztivál 2022

Siófok-Sóstón ezen a héten zajlik az Everness Fesztivál, amely mára már egybe forrt a zene, a mozgás, a színek, az ízek és az illatok mámorával. Ugyan a programok már 21.-én elkezdődtek, de megéri a hétvégére is lelátogatni, hiszen az 5 nap alatt végig a felejthetetlen együttlétet, a tudatos pozitív gondolkodást, és az egészséges életmódot népszerűsítik, tanítják, amivel mi is előre haladhatunk az önmeghaladás útján. Mélység, feltöltődés, közösség és a Te utad… ez jellemzi a fesztivál szellemiségét.

Nemzeti élvonalból származó spirituális előadók, zenészek és művészek lépnek majd fel, akiktől ízelítőt, kóstolót kapunk a különböző technikákból, módszerekből és mély, szívnyitó zenei élményekkel gazdagodunk.


2.    Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiválja 2022

A 11. alkalommal megrendezett Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiválja szórakoztató programokat kínál a június 24-26. közötti hétvégére, ahol finom sörkülönlegességek, ízletes finomságok és rengeteg kulturális program, valamint kézműves vásár várja a látogatókat. Pénteken lesz Kiscsillag koncert, fellép még a Helios zenekar és szombaton és vasárnap is híres előadók lépnek színpadra.


Lapozz a következő oldalra, ha kíváncsi vagy milyen programok várnak még a hétvégén a Balatonnál!
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

csibehúr (Spergula arvensis L.)

a szegfűfélék (Caryophyllaceae) családjához tartozik. Termesztették már az ókorban; nálunk... Tovább

épülettervezés

olyan tevékenységek gyűjtőfogalma, amelyek a köv. főbb feladatokat tartalmazzák. 1. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek