Zamárdi a következő megállója a BalatONkencertnek

hirdetes

Ingyenes koncertek a Balaton vízi színpadán – Új helyszínen a BalatONkoncert minifesztivál

ZH

A balatoni nyár egy teljesen új koncertsorozattal gazdagodott az idén, hiszen a BalatONkoncert minifesztivál vízi színpadán több sztárfellépővel is találkozhatunk több helyszínen. Kenese és a Tagora sétány után lássuk mi lesz a következő helyszín!

balatONkoncert

BalatONkoncert következő helyszíne


A Balaton vize ismét színpaddá alakul a BalatONkoncert minifesztivál keretein belül, amelynek köszönhetően júliusban és augusztusban több helyszínen is élvezhetjük a kedvenc fellépőink fülbemászó dallamait. A BalatONkoncert idén helyszínt is meghódít mind az északi és mind a déli parton, amelyek közül már Balatonkenesén és Balatonfüreden már részt vehettünk az eseményen, azonban a következő helyszín, az amúgy is a nagy bulikról ismert Zamárdiban lesz, majd a vízi színpad onnan Balatonföldvárra költözik tovább.

BalatONkoncertek


hirdetes
Mint ahogy már megszokhattuk, egy-egy városban több napig is szolgáltatva lesz a muzsika a víz felszínéről, általában 4-5 napot tölt a színpad egy városban, ahol több ingyenes koncertbe is belehallgathatunk. Az úszószínpadon legutóbb Balatonfüreden, a Tagore sétányon találkozhattunk július 13. és 17. között, ahol az igen széles zenei felhozatal után, hasonló felhozatalra számíthatunk majd Zamárdiban is augusztusban. A rockzenétől az alternatív zenei műfajon át a jazz-ig és a komoly zenei koncertekig mindennel találkozhattunk, nem másképp lesz ez a déli parton sem. A nagy nevek közül már fellépett a The Biebers és a New Level Empire is Füreden, Kenesén pedig a Hiperkarmát és az Ivan & Parazolt hallgathattuk meg, de persze számos gyerekműsor is fellépett a vízi színpadon.

hirdetes

Zamárdiban és Balatonföldváron augusztusban olyan előadókkal találkozhatunk, mint a Hősök, a Carbonfools, a Kelemen Kabátban, Caramel, a Honeybeast, az Ocho Macho vagy a Magashegyi Underground, de persze ez csak a töredéke a felhozatalnak. A koncerteket akár a partról és akár a vízből is élvezhetjük! A pontos programot a Balatonkoncert weboldalán találjátok, és a friss információkért érdemes követni a Facebook oldalukat is!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


.../2006. (...) FVM rendelet

a szõlõfeldolgozás és a borkészítés során keletkezõ melléktermékek lepárlásáról és... Tovább

vízáteresztő kapacitás

Az a milliméterben kifejezett vízmennyiség,amelyet a vízzel telítődött talajréteg... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek