Vicces karácsonyi fotók

Egy unott Husky karácsonyi képein röhög az internet

Szélesi Ferenc - Főkertész
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A karácsony az év legvarázslatosabb időszaka. Ilyenkor mindenhol ünnepi hangulat veszi körül az embert, és mindenki egy kicsivel többet mosolyog az átlagnál. Úgy tűnik azonban, hogy idén Anukonak, a huskynak nem jutott a karácsonyi vidámságból, ahogy ezt a parádésra sikerült karácsonyi fotóin is láthatjuk.

Egy unott Husky karácsonyi képein röhög az internet

A kutyus gazdája szerint az egész csupán színjáték, Anuko pedig valójában egyáltalán nem goromba kutya, csak éppen ezt a különös „arckifejezést” örökölte. Éppen ellenkezőleg, egy nagyon nyugodt és kedves kutyusról van szó, aki imád játszadozni, állítja a gazdi, Jasmine. „Általában igen nyugodt és csendes. Nem túlzottan ragaszkodó, szóval nem fog odabújni hozzád, de ha kimész a szobából, akkor menni fog utánad. Olyan mintha az én kis árnyékom lenne és csak akkor szól közbe, ha szükségét érzi – és ezzel sokszor a mentális egészségem segítségére volt” mesélte Jasmine.

Jasmine még akkor talált rá Anukora, amikor az még csak egy öthetes kiskutya volt. Jasmine azért szeretett volna kutyát magának, mert azt hallotta, hogy a négylábú barátok nagyon sokat segíthetnek azokon, akik hasonló mentálhigiénés problémákkal küszködnek, mint ő. A kutyus és új gazdija azonnal „egymásra találtak”, azóta pedig Anuko pótolhatatlan szerepet játszott Jasmine felépülésében.

„Amikor rátaláltam öngyilkos hajlamú és depressziós voltam, nem voltak sem barátaim sem munkám, és az iskolát is otthagytam. Az életemet lényegében az ágyamban éltem” mesélte. „Hála az égnek hogy az életem részévé vált, különben még mindig az ágyban lennék, vagy rosszabb. Ő biztatott arra, hogy kimozduljak – a friss levegő és a szabadban vele eltöltött órák nagyon jót tettek.”

Habár Anuko látszólag minden porcikájával gyűlöli a karácsonyt, valójában, ahogy ezt már említettük, ez csak a látszat. A kutyus még néhány évvel ezelőtt vált híressé az interneten, amikor egy kifejezetten mókás képsorozat kezdett el terjedni róla – Anuko itt izgatottan várta, hogy gazdája eldobja végre a labdát, de végül rá kellett jönnie, hogy csúnyán rászedték.  Jasmine élete teljesen új irányba fordult, miután Anukot felkapta az internet.

A gazdi ma már egy főleg huskykról szóló webhelyet vezet, ahol tippeket oszt meg a kutyatartással kapcsolatban. „Cseppet sem hétköznapi fajta és rengeteg felelősséggel járnak. A folyamatosan bővülő webhelyem miatt azonban úgy döntöttem, hogy elvégzem az állatorvosit, ahová már idén jelentkezek. És mindez lehetetlen lett volna, ha nem találkozom vele.” 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

fenolok

az oxigéntartalmú szénvegyületekhez tartoznak, a hidroxilcsoport egy aromás gyűrűhöz... Tovább

méhek elhelyezése

a méheket tartalmazó méhlakásokat (kasokat, kaptárakat) korábban erre a célra épült... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok