Ezek a legjobb hajós utak a téli szezonban, ha különleges körutakon vennél részt a hosszabb téli szünet alatt

Az 5 legjobb hajós körutazás az ünnepi szezonra, ha felejthetetlen élményeket gyűjtenél a hosszabb téli szünetben

ZH
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Kanyargás az európai karácsonyi vásárokhoz, karácsony egy tengerparti afrikai szafarin, vagy köszöntsük az újévet az Antarktiszon. Mutatjuk a legjobb hajós utazásokat a téli szezonra!

hajós utak december

Hajós utak az ünnepi szezonban

Az ünnepi hajós körutazás az egyik legjobb módja annak, hogy megünnepeljük az év végi ünnepi szezont. Mivel a gyerekek már nem járnak iskolába, a felnőttek pedig a kötelező munkaszüneti idejüket töltik, ez egy lehetőség arra, hogy összehozzuk a családot és a barátokat, hogy megtapasztalják egy hajós körutazás élményét. Az üdülési sétahajózási útvonalak sem okoznak csalódást, akár az európai macskaköves utcákat szegélyező, nyüzsgő karácsonyi vásárokon kanyarognál, akár a Szaharától délre fekvő Afrika partjain kalandoznál egy szafarin, akár ha az újévet a jeges vizeken köszöntenéd. A csillogó fényekkel teli kikötőkben és a fákkal és füzérekkel díszített hajókkal sok utazó elbűvölő módja a nyaralás eltöltésének.

Bár sok út jó előre elkel, még nem késő lefoglalni a top vonalak legjobb ajánlatait az ünnepekre. Íme az öt legjobb hajós körutazás a világon, amelyek még foglalhatók a 2022-es ünnepi szezonra.

Mennyibe kerül egy hajós körutazás?

Az üdülési körutak költsége számos tényezőtől függően változik, például a célállomástól, a körutazási vonaltól és az út hosszától. Ezek az üdülési körutazások személyenként 999 USD-tól kezdődnek a Princess Cruises belső utasterében, egészen a Regent Seven Seas fedélzetén lévő lakosztályokért fizetett fejenként 20 000 USD-ig.

Megéri egy karácsonyi hajóút?

Ha nyaralási hangulatot keressel egy utazási élményből, nehéz lenne felülmúlni a karácsonyi körutazást az ünnepség szempontjából – a karácsonyi vásári hajóutak számos kikötőjét azért választják, mert történelmi hírnevük az ünnepi könnyelműségről szól. Gondoljunk csak bele: hófödte városok ezernyi pislogó lámpával, koszorúkkal és füzérekkel, amelyek minden ajtót díszítenek, jégpályák a hangulatos városközpontokban, bolyongó macskaköves utcák forralt borral vagy forró csokoládéval, és remek pékségek, amelyek hagyományos karácsonyi süteményeket kínálnak.

Melyik a legjobb hónap a hajókázáshoz?

 

Ha üdülési körutakról van szó, a legjobb hónapok az utazás lefoglalására novembertől januárig tartanak. Ezek a hónapok kínálják a legtöbb ünnepi hangulatot és tevékenységet. De ne feledd, hogy a tengerjáró hajók és a kikötők zsúfoltabbak lehetnek az ünnepek alatt, ami az utazási csúcsidőszak, amikor sok család próbál együtt nyaralni az iskolától és a munkától eltöltött idő alatt. Ha szeretnéd elkerülni a tömeget, kerüld a téli szünetet és a nyári időszakot.

Kattints a következő oldalra, ha kíváncsi vagy a legjobb téli hajós körutakra!
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

GK Emese

Szemescirok Cél: szemescirok Leírás:Alacsony növekedésû (120 140 cm), Kétvonalas... Tovább

ízület (félbeszakított összeköttetés)

a gerincesek csontvázrendszerének mozgékony összeköttetése. Az egyszerű ízületben két, az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek