Ezért érdemes robotfűnyírót venned! A robotfűnyíró előnyei

hirdetes

Unod a fűnyírást? Tartsd rendben a kerted, robotfűnyíróval!

GE.
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Hétköznapunk egyik gondja, hogy a fűnyírást legalább hetente egyszer, de van hogy kétszer el kell végeznünk. A modern robotika már erre is talált megoldást! Mutatjuk a robotfűnyíró előnyeit és hogy mire figyelj, ha vásárolnál egy ilyen gépet!

robotfűnyíró

A robotfűnyíró megvásárlása új életet lehel a kertbe, de van néhány dolog, amit szem előtt kell tartani a berendezés telepítése során.

A robotfűnyíró használatának előnyei

Sok erőfeszítést igényel, hogy kertje buja, zöld és jól karbantartott legyen. A fűnyírók új generációja okos megoldásokkal kívánja átvenni ezt a feladatot. A robotfűnyíró használata számos előnnyel jár, amelyek többségét a használat során tapasztalni fogja.

Az egyik legszebb előnye, hogy csendes, így biztosítva, hogy sem minket, sem szomszédainkat nem zavarja.

hirdetes

Nem kell elszenvednünk ezeket a fizikai megterhelést, mert szélben, esőben vagy erős napsütésben is képes működni.

Bár ezek a zseniális kerti szerkentyűk működésükhöz nem igényelnek emberi részvételt, a használatba vételükhöz telepítési munkálatokat kell végezni. Ha egyáltalán megvalósítható, olyan céget válasszon, amely az Ön tájára szabott robotfűnyírót telepít.


Mit kell keresni egy robotfűnyíróban?

A fűnyíró kiválasztásakor az udvar földrajzi adottságait kell elsőként figyelembe venni. Fontos szempont, hogy milyen a terület beépítettsége, és milyen akadályok jelenthetnek problémát a zökkenőmentes működéshez. Válasszon olyan modellt, amely kényelmesen megbirkózik a 25, 35 vagy akár 40%-os lejtőkkel is, ha van lejtős terület.

hirdetes

A kert mérete a második szempontunk. Ezek a fűnyíró robotok gyakorlatilag bármilyen méretű gyepet képesek kezelni. Egyes változatok akár 5000 m2-t is könnyedén le tudnak nyírni, de több gép tandemben történő használata esetén még nagyobb területek sem jelentenek gondot.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2023-03-22

5 kreatív kerti ötlet egyszerű raklapokkal- a raklap kerti felhasználása kreatívan

Nem gondoltad volna, milyen hasznos tud lenni egy raklap a kertben! Íme 5 mód a raklap kreatív kerti felhasználására, amit leesik majd az állad.

2023-03-22

Húsvétozás Noszvajon – 2 napos ingyenes gyerekprogram a Noszvaji gazdaházban

Ha húsvétra keresel egy remek programot az egész családnak és a gyerekeknek, akkor nem is kell messzebb utaznotok 2023. húsvét hétvégéjén! Húsvét Noszvajon!

2023-03-21

8 veteményeskerti hiba, amelyet még a gyakorlott kertészek is elkövetnek

A saját zöldségeskert szórakoztató és kifizetődő, de a dolgok rosszul is elsülhetnek. A cikkben felsoroljuk azokat a gyakori hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.

2023-03-21

Olcsó, újrahasznosított, kreatív kerti ötletek, amiket imádni fogsz

Olyan egyszerű, de nagyszerű, kreatív kerti ötletek jönnek, amik annyira mutatósak, hogy szinte már elájulunk tőlük, mégis némelyik egy forintba sem kerül!

2023-03-20

5 tipikus tavaszi ültetési hiba, amit kerülj el!

Itt a tavasz, irány a kert, és dobjunk össze egy csodaszép kertet, amire később büszkék lehetünk, nem igaz? Vagy ácsi, és gondoljuk át ezt az egészet!

2023-03-21

2023-ban ezeket a növényi trendek eresztenek gyökeret

A kertészkedés a színekről, a kis helyeken való ültetésről és az őshonos növényekről szól majd idén. Íme, mit kell ültetni, hogy élvezd ezeket a kerti trendeket.

2023-03-22

Így ne gyomlálj! - 5 gyomlálási hiba, amely sokkal nehezebbé teszi a kertészkedést

A gyomlálás nem tűnik bonyolult dolognak, viszont vannak alapszabályok, amiket jó, ha betartasz. Ezeket a hibákat pedig jobb elkerülni, csak nehezítik a dolgod!

2023-03-23

Nő nem marad szárazon a Hollókői Húsvéti Fesztiválon idén sem! – Mutatjuk a gazdag 4 napos folklór programot!

Ha húsvét, akkor Hollókői Húsvéti Fesztivál, ami az életöröm és a hagyományok ünnepe! Nincs más hely Magyarországon, ahol a hagyományok így életre kelnének!

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

kecsege (Acipenser ruthenus)

a tokfélék (Acipen-seridae) családjába tartozó szálkátlan, ízletes húsú édesvízi hal. A... Tovább

Segítõ Mancs Alapítvány

Állatvédõ szervezet Kiszolgáltatott állatok védelme, ezen belül a természetvédelem, az... Tovább

Tovább a lexikonra
Agrárgépészet Érdekességek kert