Tavaszi lóverseny és food truck show a Kincsem Parkban 2023 május: food truck show a Kincsem parkban

Tavaszi lóverseny és food truck show a Kincsem Parkban

VN
Push értesítések

ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT,

IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSEINKRE

Tavaszi lóverseny és food truck show várja az érdeklődőket péntektől vasárnapig a Kincsem Park első idei fesztiválján. A helyszínen többek között Overdose egykori trénere, Ribárszki Sándor gátversenyen fog lovagolni, valamint 50 büfékocsin 15 ország ízeit kóstolhatják meg a helyszínre látogatók - olvasható az MTI közleményében. Nagyon izgalmasnak programnak ígérkezik, menjetek ti is!

2023 májusi food truck show Kincsem Park

Izgalmas lóversenyek lesznek

Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója a műsorban elmondta, hogy a programsorozat pénteken a kilenc futamból álló agárversennyel kezdődik. A szombati ügetőn és a vasárnapi galoppon a júlusi derby fesztivál sok főszereplőjét lehet majd látni - tette hozzá Pécsi István. Szombaton ügetőversenyek lesznek, ekkor rendezik meg a két hagyományos nagydíjat, a Ferge László- és Borostyánkői Tamás-emlékversenyeket - emelte ki az ügyvezető igazgató.
   

Nemcsak lóversenyek lesznek

Visszatér a nyeregbe Overdose trénere, Ribárszki Sándor, aki 30 éve nem lovagolt versenyen - jelentette be Pécsi István, hozzátéve, hogy a magát néhány hét alatt visszatrenírozó Ribárszki Sándor egy gátversenyben fog lovagolni vasárnap délután az első futamban. Szombaton Magyarország-Litvánia férfi válogatott rögbimérkőzés lesz, vasárnap amerikai futball bajnoki forduló várja az érdeklődőket, szintén vasárnap pedig a pónibajnokság egyik fontos állomását lehet megtekinteni a helyszínen. A szervezők a hétvégén számtalan családi programmal is készülnek - mondta Pécsi István.
 

Milyen programok várhatóak?

A ló- és agárversenyek természetes velejárója a fogadás, ezért rengeteg jakcpot lesz a helyszínen - fűzte hozzá Pécsi István. Júliusban a háromnapos Derby Fesztiválon családi programok várják majd az érdeklődőket - emelte ki a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy az őszi Nemzetközi Lóverseny & Food Truck Show tematikája Olaszország lesz, az év végén pedig majd az Ügetőszilveszter zárja a szezont. A Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó Kincsem Parkban a jövőben további fejlesztések várhatók, melyek következtében nemcsak Közép-Európa, de az egész kontinens egyik legnagyobb lóversenycentruma lehet néhány éven belül az intézmény - fogalmazott Pécsi István.
   

Különleges gasztroélmények is leszenk

Kovács Lázár séf az első magyar pizzakészítő bajnokságról elmondta, hogy Magyarország legjobb pizzaséfjei a szombati versenyen mérhetik össze tudásukat. A versenyzők a helyszínre hozhatják saját tésztájukat, melyet a helyszínen 15 perc alatt kell elkészíteniük és a nemzetközi zsűri előtt bemutatniuk. A legtöbb pontszámot elérő pizza lesz Magyarország legjobb pizzája - fűzte hozzá Kovács Lázár. A hétvégén 50 food truck lesz kint a Kincsem Parkban. A színes kínálattal 15 ország - többek között Mexikó, Brazília, Kína, India - ízeit lehet megkóstolni. A standok kisebb adagokat kínálnak majd, hogy minél több ízt megismerhessenek az érdeklődők - mondta Kovács Lázár.

Forrás: MTI

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában