18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

Hihetetlen képeken mutatjuk meg, hogyan termesztik ételeinket!

Elképesztő képeket mutatok most nektek, nézzétek meg ti is, hogyan termesztik a mindenki által jól ismert élelmiszereket! Engem megleptek a fotók eléggé! 


18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

A legtöbben azért azt tudjuk, hogyan néz ki egy almafa, hogyan terem a szőlő, a krumpli, a paradicsom, a paprika, hogy néz ki egy kukorica-, vagy egy búzatábla. Azt azonban már kevesen tudják, hogy mi a helyzet az egzotikusabb zöldségekkel illetve gyümölcsökkel.

Ti tudjátok például, hogy honnan szerzik az apró szezámmagokat, vagy hogyan termesztik az egyre népszerűbbé váló zöld spárgát? Tudjátok, mi fán terem a földimogyoró, a kesudió, a pisztácia, a kakaó vagy éppen a vanília?

Mi most összegyűjtöttünk nektek érdekesebbnél érdekesebb képeket, melyen megmutatjuk, hogyan termesztik a mindenki által jól ismert zöldségeket és gyümölcsöket! Lapozzatok a következő oldalra, biztos vagyok abban, hogy némelyik kép láttán le fog esni az állatok

18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

Szezámmag

 

Földimogyoró

 

Pisztácia

 

Kelbimbó

 

Ananász

 

18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

Kakaó

 

Vanília

ű

 

Mandula

 

Kivi

 

Sáfrámy

 

18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

Fahéj

 

Kávé

Gránátalma

Articsóka

Banán

 

18 meglepő kép arról, hogyan termesztik a mindenki által ismert ételeket!

Wasabi

 

Feketebors

 

Zöldspárga

 

Quinoa

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2021-01-15

Hogyan kell betakarítani és felhasználni a csipkebogyót?

A csipkebogyó nem csak szép látvány, de tele van C-vitaminnal is, így nagyon egészséges. De hogyan kell szüretelni, és mire lehet használni? Megmutatom!

2021-01-18

Friss zöldség és gyümölcs: vitaminok és ásványi anyagok elszegényedése a növényekben

A frissnek tartott gyümölcsök és zöldségek manapság egyre szegényebbek tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban. Ennek több kiváltó oka is van.

2021-01-19

5 növény, amit nevelhetsz otthon és kitűnő saláta

Szereted, ha az étkezéseidet saláta is kiegészíti? Mutatok öt növényt, melyeket könnyű otthon nevelni, és remek saláta alapnak bizonyulnak! Tudj meg többet!

2021-01-15

Hogyan nevelj koriandert?

A koriander egy nagyon kedvelt fűszernövény, ráadásul gyógynövényként is nagyszerű. Megmutatom, mit szeret és mit nem, hogy te is nevelhess otthon ilyen növényt!

2021-01-14

Így gondozd hortenziáidat a téli hidegben

A hortenziák a kert legszebb virágai közé tartoznak, de a téli fagyok súlyos károkat tehetnek bennük. Nézd meg, hogy hogyan védd meg őket a hideg időjárástól!

2020-08-17

Az almafa leggyakoribb betegségei, és az ellenük való védekezési módok

Az almafa betegségei, minden, amit tudni érdemes az almafa betegségeiről és az almafa betegségei elleni védekezésről. Nézzük, mire érdemes odafigyelni az almafa betegségei esetében.

2021-01-14

7 dolog, amit érdemes tudni az orchideák tartásáról

Az orchideák - bár valójában parazita növények - sokak kedvencei, hiszen elképesztően szépek. De hogyan kell őket gondozni? Erre ad néhány választ ez a cikk.

2020-09-14

Ősszel érő bogyós finomságok - Melyik a kedvenc?

Ősszel díszítő bogyós növényeket mutatok most be nektek, amiket mindenképpen érdemes megismernetek! Nézzük, melyek a legérdekesebb őszi bogyósok.

További cikkek ebben a témában


ujraértékelés

az —>állóeszközök — hatósági utasításra elrendelt — értékadatainak... Tovább

emésztés

a felvett táplálék makromolekuláinak a lebontása, a szervezet számára felhasználható,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek gyümölcs Növénytermesztés