notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Két lovat vittek hata anélkül, hogy tudtak volna róla

Hirdetés

Véletlenül két lovat vittek haza

Petra

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A család egy nap boldogan tért haza egy kancával, viszont kis idő elteltével egy olyan dolog történt, amire senki nem számított.

Lovak

A család egy nap vásárolt egy kancát, amit boldogan haza is vittek. Azonban feltűnt nekik az, hogy a ló egy kicsit furcsán viselkedik. Bár valószínű, mindezt be tudták annak, hogy talán a környezetváltozás zavarta össze az állatot és majd megnyugszik, hogyha megszokja az új otthonát, azonban ez nem így lett. A ló állapota továbbra se javult és napról-napra egyre furcsább lett, míg végül egy éjszaka alatt kiderült, hogy mi okozza ezt a viselkedést. Senki se számított arra, ami aznap este történt, viszont legalább fény derült arra, hogy a ló miért más egy kicsit, mint a többi és hogy mitől viszonyul olyan furcsán a környezetéhez.

Lovak

Viszont a helyzet egyáltalán nem olyan tragikus, mint amilyen baljós előszele volt ennek az eseménynek. Ugyanis aznap este a kanca egy egészséges kiscsikót hozott a világra. A család hitetlenkedve állt az események előtt, mert senki se gondolta volna, hogy a kanca terhes és hogy valójában nem egy, hanem két lovat visznek haza. Viszont ennél szebb meglepetésben nem lehetett volna részük!

Lovak

Nagyon megható látvány lehetett, ahogy a kanca gondozza a kiscsikót és segít neki talpra állni. A kanca nagyon kifáradt a szülés alatt, viszont amúgy teljesen jól érezte magát és szeretettel gondozta a világra jött kölykét. A kiscsikónak nem kellett túl sok idő ahhoz, hogy megtanuljon járni. Kicsivel később a szülés után már fel tudott állni és megtette az első, kissé esetlen lépéseit. A család nagyon szerencsés, hogy része lehetett egy ilyen különleges élményben.

Lovak

Kellemes meglepetés lehetett egy ló helyett kettőt hazavinni, bár talán kezdetben a kanca szokatlan viselkedése nem lehetett valami bizalomgerjesztő. Viszont a helyzetből éppen az ellenkezője sült ki, mint amire számítottak, ugyanis a furcsa viselkedésnek semmi köze nem volt semmiféle betegséghez, vagy rossz közérzethez, hanem csak egy kiscsikó miatt nyugtalankodott.

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
529 953
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
529 953
Közösség

vagyonjegy

a —>vagyonérdekeltség megteremtésének új formája, ill. eszköze. Olyan értékpapír,... Tovább

utalványozás

kötelező írásbeli utasítás az arra felhatalmazott gazd. dolgozóktól az anyagi... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 237

Átlagos értékelés: 5.0

Állatorvos