Céges karácsonyi buli vidéki környezetben

hirdetes

Céges karácsonyi buli vidéki környezetben

SFV

Ha céges karácsonyi összejövetelekről van szó, akkor a legtöbbek ötlettára kimerül egy díszes – vagy kevésbé díszes – vacsorában. Hogy ez veletek ne így legyen és igazán egyedi karácsonyi rendezvényetek lehessen, elhoztunk néhány ötletet, hogy hogyan ünnepelhetitek a karácsonyt rendhagyó módon, vidéki környezetben.

Karácsony vidéken

Menjetek el kutyát sétáltatni a közeli menhelyre!


Ehhez nem is kell igazán messzire menni, a lényeg, hogy egy picit eltávolodtok a város nyüzsgésétől és egy kissé másfajta élővilág vesz körül benneteket. Bár a kutyák nem kifejezetten csak városon kívüli állatok, a menhelyek többnyire ott helyezkednek el. Ha közösen meglátogattok egy menhelyet a munkatársaiddal akkor nem csak az hoz majd össze Titeket, hogy Valamit közösen csináltatok, hanem az is, hogy Valami Jót csináltatok együtt. Arról nem is beszélve, hogy az állatok képesek automatikusan boldoggá varázsolni.


Csak egy faluval arrébb


Nézzétek meg az adventi gyertyagyújtást és az ottani dekorációkat közösen valamelyik szomszédos kisvárosban! Bár apró kiruccanás, mégis legalább kis időre kiszakadhattok a mindennapok felfordulásaiból.

hirdetes


Díszítsetek fel közösen egy erdei fát!


Nem, ne vágjátok ki és vigyétek be az irodába, hanem menjetek ki az erdőbe és vigyetek olyan díszeket, amelyektől az ott élő állatoknak biztosan nem lesz semmi baja, és másszatok fára, dolgozzatok össze, öltöztessétek kicsit a természetet is karácsonyi hangulatba – ha már a nem garantált! Ilyen karácsonyi díszek lehetnek egyébként, ha pédául magvakból csináltok gömböket – ebben az esetben a karácsonyfátok egyszerre funkcionál madáretetőként is.


Vegyetek részt disznóvágáson!


Természetesen csak akkor, ha nincs köztetek olyan, aki ódzkodik már a gondolattól is. A disznóvágás ugyanis mondhatni, tipikusan hideg időben népszerű hagyomány, ráadásul egy egésznapos programot kínál, amely végén még akár az ünnepi húsokat is megvásárolhatjátok.

hirdetes


Családi nap a cégnél


Szedje össze mindenki a saját családját és gyerkőcöstől, mindenkistől együtt keressetek egy közeli farmot vagy állatsimogatót!


Látogassatok el egy borospincébe!


Erre aztán senki nem mondhatja, hogy túl koszos, vagy morbid. A borospincében való ünnepi koccintást mindenki garantáltan értékelni fogja. Ha hosszabb időt szeretnétek eltölteni a helyen, akár teljes borkóstolót is kérhettek, történetekkel!


Ha a kis kiruccanásotok után mégis visszatérnétek a városba és ott folytatnátok utatokat, a Zsidai Rendezvény segítségetekre lehet a karácsonyi céges buli szervezésében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


egyensúlyi nedvességtartalom (higroszkopikus egyensúly)

az anyagoknak — így a takarmányoknak is — az a tulajdonsága, amely szerint... Tovább

.../2006. (...) FVM rendelet: 82/2005. (IX. 15.) FVM rendelet módosítása

az állatlétszámhoz kötött támogatási jogosultságról szóló 82/2005. (IX. 15.) FVM rendelet... Tovább

Tovább a lexikonra
Karácsony