notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Fotók, amik bizonyítják, hogy a boxerek a legfélelmetesebb kutyák!

Hirdetés

Agresszív boxerek - Vagy mégsem?

Szélesi Ferenc - Főkertész

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

A boxerek a világ legfélelmetesebb kutyusai, ez köztudott tény! Mostani cikkünkben megtudhatod te is, miért érdemes tartani ettől a kutyafajtától! 

Fotók, amik bizonyítják, hogy a boxerek a legfélelmetesebb kutyák!

A köztudatban az él, hogy a boxerek agresszívek, nem érdemes őket tartani, főleg akkor nem, ha a családban gyerek is van. Most ki kell ábrándítanom mindenkit, ezek a sztereotípiák egyáltalán nem igazak! Minden kutya olyan, amilyennek a gazdája neveli, nincs ez másképpen a boxerek esetében sem. Ha pár szóval kellene megfogalmazni, azt mondhatnánk, "gyengéd gladiátor".

 

Ez a kettősség tényleg uralja a bokszer jellemét. Ha lehet, akkor lusta, a kanapén heverészik és élvezi a simogatást, de amint "komolyra fordul a helyzet", feláll és megmutatja a szigorú és rettenthetetlen arcát. Akármennyire szereti is a boxer a kényeztetést, valójában egy munkakutya, akinek szüksége van a napi mozgásra, és egy erős és következetes gazdára, aki mindig megmondja, hol a helye a kutyának a rangsorban.

Hirdetés

 

Merthogy a boxer mindenhol keresi a kiskaput és a lehetőséget a csibészségre. Ez egy sajátos bájt is ad a boxernek, de ugyanakkor nem szabad hagyni, hogy a család fejére nőjjön. Ez különösen a kanokra igaz, a szukák valamennyire simulékonyabbak. A legtöbben a játékossága és a gyerekszeretete miatt választják a boxert maguk és a családjuk mellé. Szerencsére öreg koráig is játékos és megbízható kutya marad. (Két boxer játéka megkapó látvány, tényleg "bokszolnak" a mellső lábaikkal. Sok gazda azonban ezt verekedésnek véli, pedig nem az.)

Hirdetés

 

A gyermekekkel különösen barátságos, és fölméri azt is, hogy egy kisgyermekben mennyi kárt tudna tenni, ha ugyanúgy kezdene el vele játszani, mint egy felnőttel. Épp ezért a gyermekek között a boxer nyugodtan viselkedik. Természetesen ennek ellenére semmikor se hagyjuk egyedül egy kisgyermeket bármilyen kutya társaságában! Most összeállítottunk egy listát, ahol bemutatjuk nektek a boxerek sokak által nem ismert énjét, reméljük, hogy szerzünk néhány vidám percet nektek, nézzétek meg az összes fotót, és tudjátok meg, milyenek a boxerek valójában! 

 

 

Hirdetés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetés
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
487 910
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
487 910
Közösség

borjú viselkedése

a borjú örökletes megnyilvánulásait igyekeznek kedvezően alakítani. Szopás közben a borjú... Tovább

lefejő tehenészet

régen azoknak a tehenészeteknek az elnevezése volt, ahol tenyésztés és szaporítás nem folyt,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 237

Átlagos értékelés: 4.8

Állatok