Balaton Piknik programok 2022

Siófok rendezi idén a Balaton Pikniket

ZH
Instagram logo

KÖVESS MINKET

ISTAGRAMMON

Idén is megrendezik a Balaton Pikniket, és 2022-ben Siófok nyerte el a rendező szerepét. A szervezők különleges programmal készülnek szeptemberre, a fesztivál szezon zárására. 

Balaton Piknik 2022

Balaton Piknik 2022


A Balaton Piknik 2018-ban egynapos programként indult Balatonbogláron a Gömbkilátó lábánál, ahonnan az elektronikai zenéhez tökéletesen passzoló balatoni panoráma társult a pikniken résztvevők szeme elé. Azonban a járvány időszaka alatt csak egyszer tudták újraszervezni a pikniket, akkor a balatonvilágosi Club Aliga szolgáltatta a helyszínt, idén viszont a Siófoki Plázs helyszínére költözik a rendezvény, és nem is akármilyen lesz az idei felhozatal.

Balaton Piknik fellépői


A Balaton Pikniket elsősorban a lágy, érzelmesebb, finomabb elektronikus zenei műfajok, a tecj house, a minimal, az elektro-pop, deep house és a downtempo jellemzi, így a koncepció továbbra is ezt a zenei világot képviseli. Képzelj el egy nappali Pikniket a Balaton partján, lazulással, ami az estére egy vad bulizásba torkollik. Na ez a Balaton Piknik. A meghívott fellépők, ezeknek a zenei műfajoknak a topkategóriás előadói, mint például a Gus Gus, a Polo & Pan, az Acid Arab vagy a Vintage Culture. Több deep house dj is idén fog debütálni Magyarországon, fellép majd az ausztrál Sonny Fodera és John Summit is, valamint a hazai kedvenc elektronikus zenét játszó Dj-ink is itt lesznek, mint Peter Makto, Metha, a Secret Factory és Poli.

Tökéletes szezonzárás a Balaton partján


Hagyományosan minden évben szeptember első hetében rendezik meg a Balaton Pikniket, ami idén már két napos minifesztivállá nőtte ki magát, így a nappali beach hangulat is adott lesz a Plázson. Idén több VIP jegy is a rendelkezésünkre áll, a normál VIP-ből a teraszról bulizhatunk, ahol külön bárok, koktélpultok és mosdók biztosítják a kényelmet, és lesz POOL ACCESS VIP, amikkel már 12 órától részt lehet venni a pikniken egy medencés warm up buli keretein belül, ahol a haza dj-k gondoskodnak a hangulatról és még egy reggeli jóga órán is részt vehetünk vele, valamint több gasztro workshopra feliratkozhatunk.

2 napos minifesztivállal zárhatjuk az idei szezont


1 helyszín és 4 színpad, amely biztosítja a szórakozást, a délutáni óráktól egészen hajnalig a nagyszínpadi a főszerep, ahol a homokos nézőtér este tánctérré változik, a VIP jegyekkel pedig a medence partján is bulizhatunk. A Balaton Piknik eddigi történelme során ez lesz a legnagyobb buli, de jóval többről fog szólni, mint 48 órán át tartó bulizás.
Egésznap különböző programokon vehetünk részt, gazstronómiai workshopokat próbálhatunk ki neves séfek és italos cégek márkanagyköveteinek részvételével. A szórakozást továbbá bővíti még a különféle vízi játékok és sportprogramok lehetősége, lehet jelentkezni sup-ozni és jógázni is. Különféle dekorációs elemekkel varázsolnak majd egyedi hangulatot a Plázsra, hogy minél teljesebb legyen az élmény és a hangulat.
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

acidémia

savtermészetű anyagok felszaporodása a vérben, ami annak —>pH-értékét savas irányba tolja el. Tovább

kukorica (tengeri, törökbúza, Zea mays L.)

a pázsitfüvek családjához tartozó, lágy szárú, egylaki, váltivarú, egynyári növény.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek