Cserép helyett használható alternatívák: 10 újrahasznosított, kreatív alternatíva növények ültetéséhez

10 újrahasznosított, kreatív alternatíva növények ültetéséhez

VN
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Mibe ültess cserép helyett?

#6. Cserép helyett régi bicikli

Manapság nagyon felkapott téma a különböző pasztellszínű biciklik kerti felhasználása. Ha te is csak tologatsz egy nem éppen használható, roncs biciklit egyik helyről a másikra, akkor fontold meg, hogy inkább kicsit lefested, és virágokkal megpakolva kiállítod! Egy szépen lefestett régi bicikli nagyon különlegesen tud mutatni kosarakkal vagy fa dobozokkal, elöl és hátul virágzó növényekkel.

#7. Cserép helyett talicska

A régi talicskákból gyönyörű, újrahasznosított virágtartókat készíthetünk a kertben, ráadásul még mozgathatod is őket a kertben, hogy a legjobb fényt kapják a növények!

#8. Cserép helyett hordók

A félbevágott hordók gyönyörű alternatív cserepekké alakíthatók a kertben, és jól mutatnak egynyári virágokkal.

#9. Cserép helyett babakocsi

A régi babakocsik aranyos újrahasznosított alternatív virágtartókat alkotnak, jól mutatnak, például ha tele vannak gyönyörű hortenziával. Érdemes felkutatni a pincét, a padlást mert nagyon jó, kertben is hasznosítható kincseket lehet találni. Napjainkban pedig nagyon divatos a régi holmik újragondolása!

#10. Cserép helyett rönkök

A rönkök az oldalukra helyezhetők, és kivájva gyönyörű cserép készíthető belőlük, amikbe csak úgy sorakoztatni lehet a szebbnél szebb virágokat!

+1. Cserép helyett bögrék

Csak úgy roskadoznak a konyhai polcok a bögrék sokasága alatt, amik nagy részét nem is használja senki? Sebaj, hasznosítsd újra, és ültess bele virágokat, vaaaagy fűszernövényeket!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

2024-06-11

Csiga ellen természetesen: egy kertész hasznos tanácsaival

A csigák bosszantó állatok a kertben, ezért érdemes módjával, de ritkítani őket, de természetesen! Semmiképpen se bántsuk a csigákat, kövessük ezeket a tippeket.

2024-06-11

Ezek a muskátli leggyakoribb betegségei, így kerüld el őket

Ismerd meg a muskátlik leggyakoribb betegségeit és tanuld meg, hogyan védekezhetsz ellenük! Ezzel a tudással muskátlijaid egészségesek és gyönyörűek maradnak!

2024-06-12

Top 5 szívós növény kora nyárra, amivel feldobhatod a kertedet

Megtörnéd a zöld kerted látványát virágzó növényekkel kora nyáron? elhoztuk neked a top 5 strapabíró növényt, amik a kora nyári időszakban a legpompásabbak.

2024-05-31

Ismerd meg a méhek kedvencét, az orvosi angyalgyökeret

Fedezd fel az orvosi angyalgyökér varázsát a saját kertedben! Ültess egy növényt, amely nemcsak a méhek kedvence, hanem számos gyógyhatással is bír.

2024-05-30

Ezeket a növényeket gyakran csipkedd meg, hogy bőséges termésed legyen

Növények csipkedése okosan: kövesd kertészünk tippjeit a növények szebb virágzása és bőséges termése érdekében, mutatjuk a legjobb tanácsokat a sikerhez!

2024-05-16

5 különleges májusi virág, aminek illatától még a szomszéd is megrészegül

Fedezzük fel együtt a legkülönlegesebb és legjobb illatú májusi virágokat, melyeknek illata valóban részegítő tud lenni, hiszen annyira kellemesek és finomak!

2024-05-31

5+1 tipp lisztharmat ellen egy kertész tanácsaival

Ne hagyd, hogy a lisztharmat tönkretegye a gyönyörű kerted és a virágzó szőlőidet! Alkalmazd az általunk ajánlott tippeket még ma, és biztosítsd növényeid egészségét.

2024-06-11

Hogyan védekezz a kukorica baktériumos megbetegedései ellen

Amikor a kukoricatermést jégverés, erős szél vagy heves esők károsítják, a kukorica baktériumos megbetegedései könnyen kialakulhatnak. Íme mit tehetsz ez ellen.

További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

fölözőgépek (tejszeparátorok)

működésük a centrifugális szeparátor elvének felel meg. Sűrűsége alapján a tejet... Tovább

Dunaújvárosi Körzeti Földhivatal

Földhivatal Körzeti Földhivatal Cím: Dunaújváros Vasmû út 39. 2400 Magyarország Tovább

Tovább a lexikonra
Házi kert Növényvédelem virág