Kukorica és napraforgó hibridek, pázsitfű vetőmag

ADVANTA „a fejlődés útja…”!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az idei évben, mi olyan fajtákat és azok vetőmagjait kínáljuk Önöknek, mint eddig. Ahogyan azt az elmúlt években tettük, évente újabbakat és újabbakat, évente jobbakat és még jobbakat, folyamatosan bővítve vetőmag választékunkat. Vetőmagjaink hordozzák magukban a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket, folyamatosan munkálkodunk a különféle termesztési körülményeknek és időjárási változásoknak megfelelő növényfajtákon, a maximális termés és minőség érdekében.
Kukorica és napraforgó hibridek, pázsitfű vetőmag

Az idei évben, mi olyan fajtákat és azok vetőmagjait kínáljuk Önöknek, mint eddig. Ahogyan azt az elmúlt években tettük, évente újabbakat és újabbakat, évente jobbakat és még jobbakat, folyamatosan bővítve vetőmag választékunkat.
Vetőmagjaink hordozzák magukban a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket, folyamatosan munkálkodunk a különféle termesztési körülményeknek és időjárási változásoknak megfelelő növényfajtákon, a maximális termés és minőség érdekében.

A kukorica fajtakínálatunkban szereplő hibridek a különböző termesztési viszonyok között a legkeresettebb érésidőt is átfogva, megalapozhatják az Önök eredményes gazdálkodását. A VIRTUOSE (FAO 320) egy igazi unikum a hazai kínálatokban. A sokoldalúságát színesíti a minőségi szilázs alapanyagként és a humán célú felhasználhatósága. A legújabbak, a PICNIC (FAO 310) és a XANTAS (FAO 320), az éréscsoportjuknak meghatározó és kedvelt hibridjei lesznek! Koraiságuk révén jól szolgálják a költségtakarékos gazdálkodást, a szakmailag indokolt vetésváltást, utánuk az őszi kalászosok még időben elvethetők. A korai éréscsoport második felének képviselője a közkedvelt HYPNOS CL (FAO 380), amely intenzív termesztési körülmények között az éréscsoportja végére jellemző termőképességet egyesíti az alacsony betakarításkori szemnedvességgel. Imidazolinon ellenálló változatát alapáron kínáljuk, amely tovább
bővíti előnyeit. A
HORUS (FAO 450) az elsőként minősített kukorica hibridünk, az elmúlt években az egyik legkeresettebb középérésű Advanta hibriddé vált. A nagy csövein található kis ezermag tömegű szemek tökéletesen borítják a csutkát, ezért mindig nagyobb termést mérünk, mint amit termésbecsléskor mutat. Szárszilárdsága kiváló. A SHIVA (FAO 480) hibrid tökéletesen egyesíti a Termelők legfontosabb igényeit, a magas termőképességet, a gyors vízleadást, és a termésstabilitást a legkülönbözőbb évjáratokban. Alkalmazkodóképessége a VIRTUOSE-hoz hasonló, csak lényegesen magasabb termésszinten tudja ezt teljesíteni. A legkülönbözőbb termesztési körülmények között is sikeresen termeszthető. Szárszilárdsága kiváló, jól bírja a „lábon szárítást”. A CHARRON (FAO 480) a legmagasabb termőképességű kukorica hibridünk, amely az intenzív termesztési körülmények között szinte verhetetlen. A magasabb tápanyagszintet kimagasló termésnövekedéssel hálálja meg. Rendkívül vastag, kompakt, azonos magasságban ülő csöveket fejleszt, szárszilárdsága kiváló. És hamarosan bemutatjuk a legújabb hibridünket a SPINOZÁ-t (FAO 390), amelyet egy igazi meglepetésnek szánunk.

Az Advanta egyedülálló napraforgó nemesítési programja, továbbra is a legsikeresebbek közé tartozik a világon. Valamennyi honosított Advanta napraforgó hibridre jellemző a korai érés, a magas olajtartalom, a leggyakoribb betegségekkel szembeni ellenálló képesség, a kedvező növénymagasság, kedvező tányérállás, szárszilárdság. Az Advanta napraforgó kínálatának igen korai éréscsoportba tartozó tagja a LOUIDOR, a legmostohább, laza, sülevényes, homokos talajokon is eredményesen termeszthető. Az egyik legkorábban érő napraforgó, a vegyszeres állományszárítás szinte minden évjáratban elhagyható. A HYSUN 321 PR a korai éréscsoport tagja, és az egyik legismertebb, és a mai napig is az egyik legkeresettebb Advanta napraforgó hibrid. A méhészek kedvence, a tapasztalatok kiváló nektártermelő képességét már bizonyították. A CORISTE korai hibriddel egy teljesen új genetikai hátterű Advanta napraforgó került a hazai köztermesztésbe. Aszályveszélyes termőhelyeken is kiemelkedő termésre képes, a szélsőségesen száraz 2003-as év nagy meglepetése volt. A CLEDOR korai napraforgó a jobb körülményeket magasabb olajtartalommal hálálja meg. A HYSUN 321 genetikáját továbbfejlesztve hoztuk forgalomba a nemesi ASTOR nevet viselő korai, nagy olajtartalmú napraforgó hibridet. Az átlagnál magasabb növésű, robosztus megjelenésével egy „igazi” napraforgó képét és a nagy termés biztonságát mutatja. És hamarosan bemutatjuk a legújabbakat, a középérésű CHADOR-t, és a TREZOR-t.

Az Önök által már ismert kukorica és napraforgó hibridek mellett megkezdtük a minden igényt kielégítő minőségi pázsitfüvek vetőmagjainak forgalmazását. Az Advanta füvek értékmérő paraméterei alapján is a világ élmezőnyébe tartoznak. A legkülönbözőbb talajtípusokhoz és éghajlati viszonyokhoz alkalmazkodva egyenletes minőséget biztosítanak. A lassúbb növekedésű pázsitok kisebb nyírási tömeget produkálnak, kevesebbszer kell nyírni, így csökken a Felhasználók költsége. És ami a legfontosabb, szabadidejét a „zöldben” történő pihenésre fordíthatja. Jelenlegi ajánlatunk: E10 ESPACE, S65 SPORT, S90 SPORT, SPECIALE 1, SPECIALE 2.

Keressenek bennünket, segítünk választani!
ADVANTA az értékteremtés hagyománya!


Forrás: Agrárágazat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS


Tovább a Lexikonhoz

birka (bürge, birge, berbécs)

idegen eredetű, de a köznyelvben meghonosodott elnevezés, ami kezdeten az idegen eredetű juhok,... Tovább

evaportranszspiráció

az élő növényzettel borított talaj összes párologtatása, a felszíni párologtatás... Tovább

Tovább a lexikonra