Tíz év után előkerült a kutyus, csoda történt!

hirdetes

Hihetetlen! 10 év után az elveszett kutyus és gazdája újra egymásra találtak!

Ilyés Zsófi
Pinterest logo

KÖVESS MINKET

PINTERESTEN

Akinek van házi kedvence, az tudja hogy mennyire erős és szoros kötelék alakulhat ki ember és állat között. Azonban néha akadnak olyan esetek, amikor egy-egy kutyusnak, cicának nyoma vész és van, hogy többé elő sem kerül. Azonban nem régen egy igazi csoda történt, el is mondom hogy mi! :)

 

Igazi csoda történt, tíz év után előkerült a kutyus!

Ha egy kutya, vagy cica, vagy bármilyen kis kedvenc lesz a társunk, rájöhetünk, milyen szoros kapcsolat alakulhat ki ember és állat között ugye?

Vannak azonban esetek, amikor valamilyen oknál fogva imádott társunk elveszik, jobb esetben előkerül, azonban vannak olyan szomorú esetek, amikor soha többé nem láthatjuk őket viszont.


Azonban nemrégiben egy csodával felérő dolog történt, ugyanis egy rövidszőrű vizsla tíz év elteltével találkozhatott újra gazdájával! :) Ismerjétek meg ti is ezt a csodálatos kis történetet!


Charlie, a barna-fehér színű, rövidszőrű vizsla 2006-ban, egyéves korában tűnt el, majd többé elő sem került, gazdája egy darabig nagy erőkkel kereste, ám egy idő után feladta, mert halottnak hitte a kutyust.


Azonban a napokban egy Alamaba államban található városban, Brewtonban előkerült, tíz év elteltével.
Egy, a városban tevékenykedő állatorvos azonosította a vizslát a mikrochipje alapján, majd értesítette is a gazdit, akiben már semmi remény nem élt az állatot illetően.


A 300 kilométerre, északra lévő Birmingham melletti Cornerben élő nő szinte sokkot kapott, majd sírni kezdett mikor meghallotta a hírt. Egyszerűen nem hitte el, hogy ilyen létezik, a könnyek azonban az örömé voltak.

hirdetes

Tracey, aki Charlie gazdája,azonnal útnak indult hogy újra két karja közé vehesse rég halottnak hitt kedvencét, majd ismét könnyekben tört ki a viszontlátás örömétől.


Charlie hollétéről senki nem tudott semmit az elmúlt tíz évben, arcán a szőrszálak őszbe halványodtak, a kutyus mellkasán pedig egy óriási méretűre nőtt rákos daganatot fedeztek fel.

Igazi csoda történt, tíz év után előkerült a kutyus!

A vizsla műtétje egy hét múlva esedékes, mindenki reménykedik hogy sikerrel is járnak, hiszen Tracey minél hamarabb szeretné kis kedvencét ismét otthonában tudni. Mivel a műtét drága és a gazdinak nincs rá elég kerete, az interneten gyűjtenek rá adományokat mindenhonnan, melyből a költségeket majd fedezni tudják.

hirdetes


Charlie gazdája az eltűnésektől Cullmanban élt fiával, mely 100 kilométerre fekszik Corner városától, a hölgy fejében az is megfordult, hogy mivel egy igen drága fajtáról van szó, akár el is lophatták. Eltűnésekor Tracey folyamatosan tartotta a kapcsolatot a chipes kutyák adatbázisával, azonban az évek során szép lassan lemondott arról, hogy valaha előkerül a családtagnak számító kutyus.

Charlie egyébként egy régi, magyar kutyafajta, mely a vadászok kedvence és több fajta keresztezésének gyümölcse. Már a Honfoglalás idején is őseink mellett futottak, szenvedélyesen üldözték a vadat és a leghűségesebbek voltak gazdájukhoz.


Nagyon elegáns megjelenése van, könnyű testfelépítéssel, kecses mozgással és ezek mind-mind a kutya szépségét és erejének összhangját adják.
Vízen, erdőkben, mezőkön egyaránt helyt áll, azonban nem csak vadászatra alkalmas.


Tökéletes játszópajtása a gyerekeknek, kiváló családtag válik belőle, tele jóindulattal és nyugalommal, azonban az agressziót nehezen tűri és neki is vannak elvárásai, cserébe viszont egy hűséges, barátságos és mindenekelőtt nagyon intelligens kutyával élhetünk együtt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

SUM 0235

Kukorica Cél: szemes Leírás:Hímvirágzása közepesen korai-közepes. A címer oldalágainak... Tovább

vízrendezés

olyan->vízgazdálkodási tevékenység, amely a víz kártételeinek megszüntetését,... Tovább

Tovább a lexikonra
Állatok