Milyen lehet egy gyönyörű borospincében telelni a Balatonnál?

hirdetes

Milyen lehet egy gyönyörű borospincében telelni a Balatonnál?

ZH
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Téli pihenés a Balaton nyugalmába: Fedezzük fel a Kislaki Bormanufaktúrát, ahol a minőségi borok és a vidéki elvonulás egészen egyedülálló élmény lehet telelésre.

telelni a Balatonon

A legjobb kikapcsolódás telelésre a Balatonnál


A Balaton téli arcát felfedezni valóságos varázslat. Amikor a turisták, napozók és fürdőzők nyári zsongása csendre vált, a tó környéke békéjével és csodás tájképével kápráztat el. A csendes parton sétálgatva és a hűvös levegőn átölelve az elcsendesült tavat, a téli Balaton egy olyan élményt nyújt, amely a természet szépségének teljes mélységét mutatja be. A borús időben füstbe boruló hegyek, a befagyott partszakaszok és a víz szikrázó tisztasága teszik ezt a vidéket különlegessé a hideg hónapokban.


A hűvös téli hónapokban a Kislaki Bormanufaktúrában egy egyedi vidéki elvonulásra van lehetőságe a borkedvelőknek, ahol a minőségi borok és a csendes kikapcsolódás találkozik. Légli Géza, a borászat alapítója, olyan helyet teremtett, ahol a minőségi borok és a vidéki nyugalom harmóniája magával ragadja a látogatókat.

hirdetes

A Borkóstolás élménye a természet ölén

A Kislaki Borkert a borászat mellett a Pincészet teljes szortimentjével várja a látogatókat. Az új borászati feldolgozó közelében, az erdő szomszédságában található kertben a borokat pinceáron kóstolhatják meg az érdeklődők. A borászat azonban nem csupán kiváló borokat kínál, hanem egy egész élményt is, ahol a természet és a gasztronómia találkozik.

Nyugodt szállás kényelmes környezetben

A Kislaki Bormanufaktúra közelében található szálláshelyeken minden adott a téli kikapcsolódáshoz. A felújított vendégházak egyszerűségükben rejtik a nagyszerűséget, és a természetbarát szállások mindent nyújtanak, amire a látogatóknak szükségük lehet a tökéletes pihenéshez. A napelemek világítást és áramot biztosítanak, a fúrt kútból érkező víz pedig a kényelmet szolgálja.

A Borászat különlegességei

A borkóstoló programot még különlegesebbé teszi Légli Géza-féle borkóstoló, ahol a szortiment egyik limitált kiadású tétele, a chardonnay pezsgő is helyet kap. Ezen különlegességek mellett a hely szépségét Annamari, Légli Géza felesége által saját készítésű kovászos kenyerek és sajtos pogácsák teszik teljessé. A grower borok, vagyis a szőlőültetvényektől a palackozásig terjedő folyamat minden részét a borászat végzi, ami hazai viszonylatban egyedülálló.

hirdetesA Kislaki Bormanufaktúra ideális választás mindazoknak, akik kiszakadnának a hétköznapok rohanásából, és a téli Balaton csendjében szeretnék átélvezni a bor és a nyugalom egyedülálló találkozását. Legyen szó romantikus hétvégéről pároknak vagy baráti kikapcsolódásról, a Kislaki Bormanufaktúra ígéretes úti cél a hideg hónapokra. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Tovább a Lexikonhoz

gombák (Fungi, Mycetes, Mycota)

kizárólag —>heterotróf szervezetek, spórákkal szaporodnak, valódi eukarióták.... Tovább

vakság

tudományos szempontból a fény érzékelésének hiánya. Gyak.-lag azonban v.-nak kell tekinteni... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek