Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.macosz.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az macosz.hu honlapon ("lap") található tartalom az STandard-Team Kft. tulajdona.

Az STandard-Team Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A STandard-Team Kft.. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A STandard-Team Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő a) nem módosítja az eredeti információt, b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A Fórum, a blog és a kommentek a felhasználók által szabadon szerkeszthető tartalmak, amelyet azonban a STandard-Team Kft. folyamatosan ellenőriz és felülvizsgál. Amennyiben a hozzászólások és bejegyzések sértik a STandard-Team Kft. vagy partnereinek érdekeit, a hozzászólást a STandard-Team Kft. módosíthatja, moderálhatja (pl. nagy X betűkkel a nem kívánt tartalmat felülírja) vagy törölheti a felhasználó értesítése nélkül. Az oldalon azonnal törlünk minden, reklámnak minősülő és más személyi jogait sértő, illetve trágár kifejezéseket tartalmazó bejegyzést. A Fórumban automatikus és 24h-s emberi moderáció is van, több esetben történő szabályszegés törléshez vezet.

 

Az STandard-Team Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.


címkék: