Karácsonyi Orient Expressz járat indul Budapestről

hirdetes

Budapestet is érinti a világ legismertebb vonata, az Orient Expressz

ZH

Ha csak egy-egy karácsonyi meséből, de az Orient Expresszt mindenki ismeri és keresve se találhatunk ennél romantikusabb és fényűzőbb vonatjáratot! A jó hír, hogy a hírek szerint, Magyarországot is érinti majd az 1920-as éveket idéző luxus vonatút, nézzük meg a részleteket!

orient express

Orient Expressz Magyarországon


Az Orient Expressz fényűzését nehéz lenne felülmúlni, hiszen ez az egyetlen vonatjárat, amely az 1920-as évek alkohol tilalmával járó fényűző partik, és a csillogás minden létező variációját visszahozza az utasok számára. A luxus vonatút alatt a legjobb sztárséfek készítik a vacsorát, amihez mindig pezsgő dukál, a luxus hálókocsikról pedig nem is beszélve! 


Az Orient menetrendjét most először decemberre is kibővítik, ami jó hír a karácsony imádóknak, hiszen az ünnepek alatt is közlekedni fog a világ leghíresebb vonata! Eltudnál képzelni annál romantikusabb karácsonyt, minthogy az Orient Expresszről a 20-as évek hangulatában csodáljátok Európa legszebb tájait? Ha nem akkor szerencséd, van mert Magyarországot is érinteni fogja a járat!


Karácsonyi menetrend az Orient Expresszen


Az Orient Expressz karácsonyi menetrendje tíz különböző útvonalat foglal majd magába, így választhatunk Párizs, Bécs, Amszterdam, Velence, Firenze, Prága és Budapest járatok közül! Mindegyik útvonal egyéjszakás utazásra invitál, amely során a menetrend a következő: A vendégek közvetlenül vacsora előtt szállnak fel a vonatra, ahol egy négyfogásos menüt és természetesen mellé italt fogyaszthatnak, a vacsorát követően pedig az expressz számos Pazar lakosztályának egyikében lehet tölteni az éjszakát.

hirdetes

Az ünnepekhez legközelebb eső útvonal a Párizsi lesz december 20-án, amely onnan Veronába és Velencébe tart majd, de Párizsból Bécsbe is indulnak járatok december 17-én és 18-án.


Az Orient Expresszről


A világ legromantikusabb vonatútjaiért a Belmond luxusszállodai cég a felelős, akik évek óta sikeresen üzemeltetik az 1920-as és 30-as évekből származó, azóta már gyönyörűen felújított vasúti kocsikat.

hirdetes


Az Orient Expressz a legszebb történelmi hangulatú, kétágyas kabinokkal rendelkezik, amikben a márványkádtól kezdve, mindent megtalálunk, ami a luxus úthoz elengedhetetlen! A jegyünk mellé korlátlan pezsgőfogyasztás jár és a lakosztályok 24 órás concierge-szolgálattal vannak ellátva.

Nem csak a lakosztályok, de az étkezőkocsik is lenyűgözőek, teljes mértékben visszaadják a Nagy Gatsby életérzést, és az ünnepi járatokon talán számíthatunk valami plusz díszítésre is.


Jegyek az Orient Expresszre


A luxus azonban meg kell fizetni, a jegyárak sokesetben a csillagos eget súrolják, a legolcsóbb jegy is 3500 dollár egy egyszemélyes, egyéjszakás utazásért, ami körülbelül 1,4 millió forint.


A legdrágább jegy a 4 millió környékét is eléri, ezért 9850 dollárt is elkérnek.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


daganat (tumor, blasztóma, blastoma, neoplazma. neoplasma)

a szervezet szöveteiben a normálistól alaktani és működési szempontból tobbé-kevésbé... Tovább

hibrid

legalább egy tulajdonságban eltérő szülők keresztezéséből származó utód. (fajhibrid, fajtahibrid) Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek