A világ legtökéletesebb strandágya!

hirdetes

A világ legjobb strandágya!

Szélesi Ferenc - Főkertész

Sokszor kényelmetlen a törülközőn napozni a strandon, a legtöbb helyen pedig sajnos nincsenek strandágyak. Nem szeretem ezt a helyzetet én sem, de a következő ötlet mindenki életét meg fogja könnyíteni, bemutatom a tökéletes strandágyat!

Ilyen strandágy neked is kell

Nem foglal nagy helyet, egy aprócska táskában elfér, amikor először megláttam, akkor azt hittem, hogy csak egy törülköző, legyintettem egyet, de szerencsére tovább ismerkedtem vele! A legtökéletesebb megoldást jelenti azoknak, akik egy kicsit ki szeretnének kapcsolódni egy tónál vagy éppen a strandon! Ezek után a fürdőruha mellé ezt is be fogom tenni a táskámba. Én nagyon utálom a műanyag strandágyakat, kényelmetlenek és sok helyen nem is lehet találni egy darabot sem. A következő strandágy viszont praktikus, ráadásul mutatós és eszméletlenül kényelmes!

hirdetes

A legjobb benne az, hogy fel sem kell fújni, pár mozdulat és egy kis szél, máris készen áll arra, hogy kényelmesen napozz, pihenj vagy éppen olvass. Az összecsomagolása is ugyanilyen egyszerű, szóval szerintem neked is tetszeni fog, mindenképpen dicséretet érdemelnek a tervezői! A következő oldalon mutatok egy videót is erről a szuper strandágyról! 

Ilyen strandágy neked is kell

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


szulák (Convolvulus)

A szulákfélék (Concolvulaceae) családjának nemzetsége. Apró sz. v. folyondár (C. arvensis... Tovább

Salgótarjáni Földhivatal

Földhivatal hivatalvezetõ: Sulyok Zoltán Cím: Salgótarján Május 1. út 79/A., Pf. 179.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek