XIX. Medgyesegyházi Dinnyefesztivál

XIX. Medgyesegyházi Dinnyefesztivál

2013 Augusztus 2.


XIX. Medgyesegyházi Dinnyefesztivál. Ha dinnye, akkor medgyesi, ha nyári program, akkor már közel húsz éve Medgyesegyházi Dinnyefesztivál. Magyarország dinnyetermésének 60%-a erről a környékről származik, valamint az export felét is Békés megye déli része adja.


 Ha dinnye, akkor medgyesi, ha nyári program, akkor már közel húsz éve Medgyesegyházi Dinnyefesztivál.

Magyarország dinnyetermésének 60%-a erről a környékről származik, valamint az export felét is Békés megye déli része adja.
 
Így a mindenki által várva-várt eseményen idén is lesz Miss Mézédes Szépségverseny, Dinnye Lovagi Torna, Dinnyefigura készítő, Dinnyepakoló, Dinnyedobozoló, Dinnyeevő, Dinnyesaccoló és Zsonglőr verseny is.
 
Idén az AXIÁL Kft. különböző gépekkel képviselteti magát a rendezvényen, amelyek között a CLAAS, Horsch, Berthoud, Framest, és a Fendt márka is szerepel.
 
A Schriffert Kereskedőház Bt. pedig saját gyártású és lengyel munkagépekkel képviselteti magát Békés megye egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválján. Ebből az alkalomból a látogatóknak különféle apró ajándékokkal kedveskednek és lehetőségük lesz kedvezményesen vásárolni.


címkék: