2022 június 10-12. közötti programok a Balatonon

hirdetes

Itt vannak a Balaton legjobb programjai a hétvégére! – Fesztiválok, bor, színház és művészet

ZH
balatoni programok

3.    Balatongyörök: Nyitott Pincék Napja 2022

Ezen a szombaton ismét kinyílnak Balatongyörök kedvenc pincészeteinek kapui, hogy azokon sorba járva megkóstolhassuk a finomabbnál-finomabb borokat a rendezvény keretein belül.

A bortúra kiinduló pontja a Szépkilátói büfésor, ahol meg lehet vásárolni a kóstolópoharat 14:00-tól, ami egyben a dottó kisvonat használatára is feljogosít. A kisvonat körmenetben járja végig Balatongyörök borospincéit, és bármely állomáson fel-le szállhatunk. Persze a jó bor mellé mindenhol jár a zsíros kenyér és pogácsa, azonban megéri időben érkezni, ugyanis a kóstoló poharak csak korlátozott mennyiségben kaphatóak, amelynek ára 2000 Ft/db.

hirdetes


4.    Szent György-hegy hajnalig 2022


A hétvégén kerül megrendezésre a nyár egyik legszuperebb balatoni programja is a Szent György-hegy hajnalig, ami az északi part egyik legnépszerűbb boros programja. Idén már az ötödik alkalommal várják a vendégeket a bortúrára, ahol közel 20 állomáson ismerkedhetünk meg a vendéglátókkal és a boros pincéik tartalmával. A borok mellett a házigazdák készülnek élő zenével, játékokkal és finom falatokkal is, de a túrázásra is lehetőség lesz. Olyan pincék is kinyitnak ilyenkor, amiket egyébként nehezebb felkeresni. Egy biztos: érdemes már pénteken érkezni – a boros, verses estre és kis létszámú kóstolókra –, és szombaton is időben elindulni, hogy legyen időnk mindent felfedezni!

hirdetes


 

Szombaton délután 1 órakor kezdődik a piknik és egészen hajnalig tart, hogy a szép csillagos ég alatt élvezhessük a finom nedűket. Az eseményre limitált számú jegy kapható, mert a szervezők azt szeretnék, hogy a jelenlévők és a vendéglátók is kényelmesen élvezhessék ezt a szép estét a finom borok és ételek társaságában!

Még mindig lesznek szuper programok a Balatonon kattints, ha kíváncsi vagy mik szerepelnek még a programlistán!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában


Komlói Állatvédõ Egyesület

Állatvédõ szervezet A kiemelkedõen közhasznú, azaz önkormányzati feladatkörbe tartozó,... Tovább

bőgőre fejés

annak, a juhászatokban elterjedt eljárásnak a népies elnevezése, amikor a juhoktól kifejhető... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek