A Kutya Világkiállítás 2013 kísérő rendezvényei közül számos programnak a Gödöllői Királyi Kastély parkja ad otthont. A kutyakiállítás eseményei a nagyközönség számára ingyenesen tekinthetők meg!

Kutyakiállítás Gödöllő 2013

2013 Május 16.


Kutyakiállítás Gödöllő 2013 A Kutya Világkiállítás 2013 kísérő rendezvényei közül számos programnak a Gödöllői Királyi Kastély parkja ad otthont. A kutyakiállítás eseményei a nagyközönség számára ingyenesen tekinthetők meg!


A rendezvény ideje alatt a kastély kiállításai zavartalanul látogathatók, a parkolás korlátozása mellett! Felhívjuk a kutyatulajdonosok figyelmét, hogy kutyával a kastély épületén valamint a felújított kastélypark területén áthaladni tilos!

 

Programok

 

2013. 05.17. 

Magyar Vadászkutyák Világkupája
Magyar Agarász Egylet
Rövidszőrű Magyar Vizsla Klub
Erdélyi Kopó Klub
Magyar Ír Farkasagár Egyesület
Magyarországi Drótszőrű Magyar Vizsla Tenyésztők Egyesülete
 

2013. 05.18. 

Agár Európa Kupa
Magyar pásztorkutyák
Svájci Hegyikutya Klub kiállítása
Angol és ausztrál pásztorkutyák Közép-Európa Kupája
 
Megközelíthetőség és parkolás a kastély látogatói számára:
 
- Az Ady Endre sétány a Szabadság tér központi kereszteződésétől lezárásra kerül, így a kastély előtt található parkoló nem használható, a kastély látogatóinak a 3-as főút mellett található fizető parkoló, valamint a Szabadság tér környezetében található egyéb fizető parkolóhelyek állnak rendelkezésre.
 
- Turista busszal érkező vendégeink a kastély épületéhez legközelebb a Szabadság tér kereszteződést követő megállóban tudnak a járművekről le- és felszállni, a buszok a MOL benzinkút mögött kialakított buszparkolóban várakozhatnak.


címkék: