Mezőgazdasági kiállítás Pápán

Pápai Agrárexpo 2014

2014 Május 23.


Pápai Agrárexpo - mezőgazdasági szakkiállítás és vásár 2014. Pápa város egyik legnagyobb, a térségben is nagy vonzerővel bíró, kiemelt programja lesz a 2014. május 23 - 25. között tartandó XVIII. Pápai Agrárexpo a Pápai Platán Turisztikai és Városmarketing Nonprofit Kft. szervezésében.


A kiállítás nyitónapja ezúttal is a borászat napja lesz, ekkor adják át a Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének nagydíjait.  A szakma mellett a laikus látogatók érdeklődésére is számítanak a szervezők, ezért az előző évekhez hasonlóan az idén is nagy hangsúlyt fektetnek a vásári jelleg megőrzésére, a hazai élelmiszeripart és gasztronómiát népszerűsítő kóstolókra, valamint kulturális műsorok, családi- és gyermekprogramok is lesznek. A második nap a horgászoké, ahol a tavalyihoz hasonlóan halászléfőző verseny és kóstolás várja az érdeklődőket. A rendezvény harmadik napján a hagyományokhoz hűen a vadászati és közönségprogramok kapják a főszerepet. A helyszín ezúttal is a Városi Sportcsarnok és környéke lesz.

 


címkék: Környezetvédelem, Mezőgazdaság, Nemesítés, biotechnológia, Növénytermesztés, Növényvédelem, NVT, mezõgazdasági támogatások, oktatás