Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 25. Szombat - Katalin
hirdetes
címkék: Érdekességek

Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

hirdetes
Te melyik fát vinnéd haza Karácsonyra? Tudd meg, mit árul el rólad!

Válassz a képen látható fák közül, döntsd el, hogy melyiket vinnéd haza karácsonyra, majd tudd meg, hogy mit árul el karácsonyi szokásaidról és személyiségedről a választott fa! 

 

Karácsonyfát választani egyszerű dolognak tűnik, mégis sok ember képes akár nagyon hosszú időt eltölteni a vásárokban. Szakértők azt állítják, hogy oka van annak is,hogy milyen fát viszünk haza, szorosan kapcsolódik személyiségünkhöz, lelki állapotunkhoz.

 

Ha minden évben ugyanazt a műanyag fát állítod fel az otthonodban, az is okkal történik. Most eláruljuk, hogy milyen lelki hozzáállásunk van a karácsonyhoz és azt is megtudhatjuk milyen karácsony vár ránk. Nem kell mást tenned, mint választani egy fát és elolvasni a hozzá tartozó elemzést! 

hirdetes

 

1-es fenyőfa

Ha ezt a fát választanád, akkor szereted a legtöbbet kihozni a karácsonyból. Minden évben sokat költesz karácsony előtt, ami azért visel meg lelkileg, mert utána sokáig tart visszatermelned azt. Az otthonod melegsége és a fából áradó nyugalom viszont a szívedbe békét és nyugalmat ad. Idén karácsonykor nagy beszélgetésre kerül majd sor az otthonodban, amikor te magad is meglepődsz majd azon, hogy a szeretteidből hogy előtörnek majd az érzések, az elfeledett emlékek. Ez átértékeli majd a kapcsolatotokat és egy bensőséges, eddig nem létező viszony alakul majd ki köztetek. A következő oldalon folytatom! 

 

Forrás: Tudasfaja.hu

hirdetes

hirdetes

Így készíts mikro melegházat műanyag palackból

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy pompás kertje legyen. Akár anyagi okokból, akár a hely hiánya miatt sajnos nagyon sokak kényszerülnek mellőzni...

A cikász pálma igényei, gondozása

Egyre inkább kezd elterjedni Magyarországon az úgynevezett cikász pálma, éppen ezért gyűjtöttem össze nektek ezeket az információkat, elmondom,...