Gépek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Március 22. Csütörtök - Beáta
hirdetes

Gépek

hirdetes

Gépek

2017.10.12.

A szél erejének kihasználása

14 házi turbina design, amiktől neked is megjön a kedved a barkácsoláshoz

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet alternatív energiaforrásokból fenntartani otthonodat? De mi a teendő akkor, ha valaki (nem meglepő módon) nem szívleli sem a gázgenerátorok zaját, sem a szagukat? A megoldás szó szerint a levegőben van – a napenergia mellett a szélenergia egy másik kiváló energiaforrás.

2016.04.09.

Ismerd meg te is a legújabb magyar traktort

Itt a legújabb magyar traktor!

30 évet kellett várni a legújabb magyar traktorra, de végre megérkezett! Két év múlva megkezdődhet akár a sorozatgyártás is! A most következő cikkben bemutatjuk a magyarok által fejlesztett gépet! 

2014.03.18.

A világ legnagyobb munkagépei

A világ legnagyobb munkagépei

Akkorák, mint egy társasház, kilenc Lamborghini Aventador árába kerülnek, és közútra szabadulva mindent kilapítanának, ami az útjukba kerül. Bemutatjuk a 3-4000 lóerős óriásdömpereket, amelyek a nap 24 órájában külszíni fejtéseken robotolnak, és egy kisebb dombot is elcipelnek a platójukon.

2011.10.18.

1.17 milliós támogatás a borágazatban

Igényelhető a 1,17 milliárdos támogatás

Október 17-től igényelhető a borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtandó támogatás, amely során a kis és közép- vállalkozások 40%-os, míg a nagyvállalatok 20%-os támogatást igényelhetnek, a rendelkezésre álló 4 millió eurónyi - 1,17 milliárd forint - keretösszegből. Támogatás...

2010.09.28.

Ennyibe kerülnek a pálinkafőző kisüstök!

Ennyibe kerülnek a pálinkafőző kisüstök!

Hétfőtől, szeptember 27-től úgymond szabad a pálinkafőzés. Akár otthon is lecsepegtethetünk 86 liter, 50 százalékos alkoholtartalmú italt, de csak a család fogyasztására és csak a saját cefrénk lepárlását végezhetjük. Szabad a pálya, a kérdés most már csak az, hogy miben pároljuk le a gyümölcs, szőlő alapanyagot? Erre kerestük a választ.

2007.11.07.

Sablonos, rutinszerű munkával senki nem lehet eredményes

Enying határában, a 64-es út mellett haladva sokan lelassítanak autójukkal egy nem mindennapi mezőgazdasági objektum mellett.

2007.04.30.

Tengelyterhelés mérés II., követelmények

Mint azt az előző cikk bevezetőjében említettük, az utak védelme érdekében a járművek megengedett tengelyterhelését (és tömegét) jogszabályok korlátozzák. Áttekintettük a tengelyterhelés mérését befolyásoló tényezőket, a tengelyterhelés mérők főbb típusait és a mérőeszközök megengedett legnagyobb...

2007.04.29.

A hazai szemestermény-szárítótelepi technológiák helyzete, géppark, betakarítás, szántóföldi növénytermelés , tárolókapacitás, EU-s intervenciós tárolás , kukorica intervenció, olajegyenérték, korszer

A hazai szemestermény-szárítótelepi technológiák helyzete

Az elmúlt években ezen újság hasábjain is foglalkoztunk a hazai szemestermény-szárítás és a tárolás helyzetével. A fő konklúzió szinte mindig az volt, hogy a hazai szárító géppark műszaki színvonala általában alacsony, a betakarítás utáni feldolgozás technológiák korszerűsége jelentősen elmarad a...


hirdetes

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.