Különleges hírek, érdekességek növényekről és állatokról szerte a világból

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Február 21. Szerda - Eleonóra
hirdetes

Egyéb cikkek

hirdetes

Érdekességek szerte a nagyvilágból mindenről, ami természettel, vagy mezőgazdasággal kapcsolatos. Itt olyan elképesztő történésekről és jelenségekről olvashat, amik szinte csodaszámba mennek.

2018.02.16.

Mi mindenre használható fel egy üres WC-papír guriga?

Mi mindenre használható fel egy üres WC-papír guriga?

A legtöbben azonnal a szemétbe hajítják a WC-papír gurigákat, miután „kiürülnek”, pedig ezek az alulértékelt kartoncsövek meglepően sok mindenre felhasználhatók. 

2018.02.15.

Óraátállítás 2018-ban, tudd meg, mikor kell az órát átállítani

Óraátállítás 2018 - a nyári időszámítás kezdete

Óraátállítás 2018-ban, a nyári időszámítás kezdete, a nappalok egyre hosszabbak, az esték melegebbek, az emberek többsége nagyon várja ezt az időszakot, ahogyan én is! Na de mikor is kell átállítani az órát 2018-ban és miért? Tudj meg mindent az óraátállításról most te is. 

2018.02.13.

Szavazz te is, hogy magyar fa legyen Európa legszebb fája!

Szavazz te is, hogy magyar fa legyen Európa legszebb fája!

Idén is lehet szavazni magyar fára az Európai Év Fája 2018 versenyben. Olyan fák nevezhettek, melyeknek története van, Magyarországot ebben az évben Zengővárkony hős szelídgesztenyéje képviseli!

2018.02.12.

Így alakíthatsz ki kertet WC-d víztartályában

Így alakíthatsz ki kertet WC-d víztartályában

A toalett és a kert az a két hely az ember otthonában, ahol igazán magasztos gondolatok közepette ücsöröghet kedvére. Gondolj csak bele, hogy milyen korszakalkotó ötletek születhetnének egy olyan mellékhelységben, ahol egy miniatűr kert is jelen van.

2018.02.10.

Csodálatos dolgokat hozhatunk létre pár levágott vesszőből - Mutatok pár ötletet!

Csodálatos dolgokat hozhatunk létre pár levágott vesszőből - Mutatok pár ötletet!

Évről évre szebbé és gondozottabbá tehetjük nyaralónkat, telkünket. A kertészetben is annyi újdonság jelenik meg, hogy az ember nem győz csodálkozni rajta. Másként fogalmazva az első mondatomat, kijelenthető, hogy a kertépítésnek hála, a telkek, nyaralók tervezése ma már szinte kimeríthetetlen formagazdagságot biztosít!

2018.02.07.

Kerti jakuzzi építése

Így áll össze egy házi készítésű jakuzzi cédrusból

Legyen szó akár egy fagyos téli napról, akár egy kellemesen langyos nyári éjszakáról, egy szabadtéri forró fürdőzés utánozhatatlan élményeket nyújt. Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyen szerkezetet vásároljon, de aki hajlandó némi időt, pénzt, és erőfeszítést áldozni rá, az előtt egy...

2018.02.06.

Ezek a fák gyógyító erővel rendelkeznek

6 gyógyító erejű fa, amiket akár saját kertedben is nevelhetsz

Azt már biztosan tudod, hogy milyen egészséges és gazdaságos dolog saját zöldségeket és gyümölcsöket termeszteni kertedben. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy akár saját gyógyító erejű fáidat is nevelgetheted birtokodon?

2018.02.03.

Mutatós, egyben filléres ötletek esővíz elvezetéséhez

Mutatós, egyben filléres ötletek esővíz elvezetéséhez

Az ősz az esőzések, a tél pedig a havazások ideje, mindkét évszak rengeteg csapadékkal jár, az utóbbi években pedig télen a havat is felváltotta az eső. Éppen ezért fel minden kertbarátnak tennie kell azért, hogy a csapadékot elvezesse, mutatok pár remek ötletet, amik segíteni fognak ebben! 


hirdetes

címkék: ÉrdekességekIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.