Különleges hírek, érdekességek növényekről és állatokról szerte a világból

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 27. Hétfő - Ákos, Bátor
hirdetes

Egyéb cikkek

hirdetes

Érdekességek szerte a nagyvilágból mindenről, ami természettel, vagy mezőgazdasággal kapcsolatos. Itt olyan elképesztő történésekről és jelenségekről olvashat, amik szinte csodaszámba mennek.

2017.02.21.

Csináld magad – madártej

A világ legjobb madártej receptje

Szerintem mindenki szereti a madártejet, bennem olyan emlékeket ébreszt, hogy el sem tudom mondani. Régen minden második vasárnap madártej volt a desszert és bevallom őszintén, hogy mindig nagyon vártam. A most következő cikkben anyukám szuper receptjét mutatom meg nektek!

2017.02.21.

A legszebb magyar kirándulóhelyek-ide érdemes ellátogatni tavasszal

A legszebb magyar kirándulóhelyek-ide érdemes ellátogatni tavasszal!

Magyarországon rengeteg csodálatos hely található. Közeleg a tavasz, végre kimozdulhatunk, mehetünk kirándulni! Éppen ezért hoztam egy cikket, amiben összegyűjtöttem nektek a legkedveltebb magyarországi kirándulóhelyeket! 

2017.02.20.

Retro gyümölcsök, amiket mindenki imádott

Retro gyümölcsök

Erdeinket járva több olyan gyümölccsel is találkozhatunk, melyeket őseink még jól ismertek és gyűjtöttek. Ezek a nemesített gyümölcseinknél sokkal egyszerűbben termeszthetők otthon is. Közülük most a fekete és fehér epret, a húsos somot, a házi berkenyét és a homoktövist szeretném bemutatni.

2017.02.19.

Elfeledett magyar szavak nyomában!

Elfeledett csodás szavaink

Amit az ember nem használ nap, mint nap, azt lassan-lassan idővel elfelejti. Vannak olyan szavak, amelyek már kezdenek kiesni, lemaradni a mindennapi szóhasználatunkból, és velük együtt lemaradnak életünkből azok az érzések, emlékek, élmények is, amiket hozzájuk fűznek. De nem halnak meg, nem szűnnek meg létezni. Ott...

2017.02.17.

Imádni fogod ezt a töltött kenyeret

Szuper finom töltött kenyér képekkel!

Egy nagyon szuper receptre bukkantunk a neten és el is készítettük, egyáltalán nem túlzás, ha azt mondom, hogy soha életemben nem ettem még ilyen finomat. Nem vagyok irigy, éppen ezért megosztom veletek is, készítsétek el bátran! 

2017.02.14.

Óraátállítás 2017-ben, tudd meg, mikor kell az órát átállítani

Óraátállítás 2017 - a nyári időszámítás kezdete

Óraátállítás 2017-ben, a nyári időszámítás kezdete, a nappalok hosszabbodnak, az esték egyre melegebbek, az emberek többsége nagyon várja ezt az időszakot, ahogyan én is! Na de mikor is kell átállítani az órát 2017-ben és miért? Tudj meg mindent az óraátállításról most te is. 

2017.02.11.

2017 húsvéti programok- Legjobb Húsvéti programok - Húsvét együtt, húsvéti programok itthon

2017 húsvéti programok

Évről évre egyre többen választják a húsvéti locsolkodás helyett a kirándulást, vagy más programot. Magyarország 2017-ben is számos húsvéti programot kínál, többek közt tojásfestés, kézműves vásár, borkóstolás és mézeskalács készítés várja a felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

2017.02.03.

Egy tojás miatt szünetel a hídfelújítás

Egyetlen darab tojás miatt szünetel a hídfelújítás, az ok példamutató!

Példamutató történetre lettünk figyelmesek, egyetlen egy tojás miatt szüneteltetik a 70 millió dollárba kerülő hídfelújítást Kaliforniában! Tudd meg, te is, miért teszik ezt, és miért vehetne róluk példát mindenki! 


hirdetes

címkék: Érdekességek