Értesülj a legújabb cikkekről,
iratkozz fel a hírlevelünkre:


Cikkajánló

Kövess minket Facebookon is

X
-->

Karácsonyi ünnepi kiadás az Agrároldal.hu portálon

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 25. Szombat - Katalin
hirdetes

Advent, Karácsony

hirdetes

Közeleg a tél és vele együtt a Karácsony is, a most következő cikkek segítenek neked többek között abban, hogy mit is kell csinálnunk télen a kertben illetve a lakásban, illetve segítünk abban is, hogy tökéletesen teljen a Karácsony!

2017.11.18.

Szalvétahajtogatás karácsonyra

Tanuld meg karácsonyig ezeket a szalvétahajtogatási trükköket!

Nagyon szuper szalvétahajtogatási trükköket mutatok most nektek, mind a kilenc nagyon egyszerű, és nagyon szép, biztosan meg fogjátok szeretni valamelyiket! 

2017.11.13.

Alternatív karácsonyfa ötletek otthonra

Alternatív karácsonyfa ötletek otthonra

Nincs karácsonyozás karácsonyfa nélkül. Az otthonokban minden évben feldíszítenek egy fenyőfát, ami alá aztán az ajándékok is bekerülnek szenteste.

2017.11.11.

Kenyérlángos recepttel

A tökéletes kenyérlángos receptje

Az egyik legjobb dolog a világon, főleg télen, alig várjuk már a karácsonyi vásárokat, hiszen itt készítik a legfinomabb forralt borokat és persze a legjobb kenyérlángosokat, de mi lenne, ha mindezt otthon is elkészítenéd? Bármikor kortyolgatnád a forralt bort és ennéd mellé a világ legfinomabb kenyérlángosát!...

2017.11.08.

Cica- kutya védelem a karácsonyfának

Cica -és kutya elleni védelem a karácsonyfának!

A kis kedvencek számára az ünnepi dekoráció nem éppen a szépséget jelenti, annál inkább a játékot! Nézd meg, hogyan védték meg fáikat ezek a kreatív gazdik! Garantált nevetés!

2017.11.05.

Karácsonyfadísz készítése

Körbe tekerte spárgával a lufit, és elkészítette a legszebb karácsonyfadíszt!

Érdemes időben kitalálnunk, mit szeretnénk látni a karácsonyfánkon. Én már régen meguntam a hagyományos díszeket, inkább saját kézzel készítek mindent, mutatok nektek is remek ötletet! 

2017.11.01.

Adventi koszorúötlet, Advent, adventi koszorú saját kezűleg

Adventi koszorú saját kezűleg!

Hamarosan kezdetét veszi az adventi időszak, ebből az alkalomból hoztam nektek pár nagyon szuper ötletet! Én már régen nem veszek drága koszorúkat a boltokban, inkább minden évben elkészítem saját magam. Mutatom a legjobb adventi koszorúötleteket!

2017.10.22.

Karácsonyra halászlé mindenkinek!

Az igazi magyar halászlé - Íme, a legjobb receptek!

Minden magyar szereti a halászlevet, legalábbis szerintem. Én imádom, most már nem csak karácsonykor van menün szerencsére, de valahogy az ünnepek alkalmával sikerül a legjobban! Most hoztam nektek pár szuper receptet, amiket készíts el te is karácsonykor, mindenki örülni fog! 

2017.01.05.

Földlabdás Karácsonyfa

Földlabdás Karácsonyfa gondozása

Manapság már egyre többen vásárolnak földlabdás fenyőfát Karácsonyra, ezzel óvják meg a fákat, mivel az ünnepek után sem kell kidobni a növényt, hanem kiültethetjük a kertbe. A következő cikkben elmondjuk nektek, hogy mire kell odafigyelni, hogyha földlabdás fenyőfát szeretnél vásárolni.


hirdetes

címkék: Állatok, Mezőgazdaság, Növénytermesztés, Növényvédelem